century Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Nezdálo se Vám, že jak předjížděli Kubicu, že Kubica moc Hamimu nepomohl, spíše naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Vapdá to že Glock udělal s jedné ze zatáček chybu a proto se oba před něj dostali.otázkou jestli chyba byla chyba nebo fingl.Nevím,jestli Glock přezul nebo jel na suchých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Mě se nezdáli posledni 3 kola!A fakt nechápu kam zmizel ten Glok, co se tam stalo nestalo.Je to jak nějaky podfuk.Jinak jsem to přal Hemiltnoj.Ale fakt bych chtěl někde vidět co se tam stalo.A TV Nova?Bez komentáře!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 no jestli jsem se dobře díval na Slovákyna Replay jak už TV nova nevysílala,tak myslím Glock udělal v zatáčce chybu a oba jej předjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 a měl taky suché pneu, někdo to tu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Nějak se mi to nezdá s tím Glockem, skoro bych řekl, že pokud neměl problém s autem tak zpomalil schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 infarktove finale, ale bylo to BOMBA!!!! Kdyz jsem videl jak Vettel podjel Hamiltona dve kola pred koncem tak jsem jen doufal ze Hamilton to jeste nekde skusi, ale pak mi doslo, ze Glock i Trulli skusili riskovat a jeli na suchych pneu a toho si urcite byli vedomi u McLarenu a jediny co chteli po Hamiltonovi bylo aby jel maximalne rychle ale neriskoval. Zrejme to meli spocitane, ze by ho (Glocka) mel dojet a taky ze jo a McLarenu a Hamiltonovi to vyslo. Nejvetsi prdel byla jak se chvilku radovali u Ferrari a pak jim doslo, ze maj peška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Tak jsem rad ze je to u Stribrnaku,ale Hamika moc nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Kdyby Glok dal mokré,nebyl by tam, kde byl(byl by o pár míst vzadu) a stejně by Hamilton byl vepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Koukam asi nikdo tady nesledujete "Live Timing" bo jinak byste to vedeli cca. 4 kola pred koncem zavodu, ze Glock i Trulli jeli na suchych... Zadnej podfuk ani nehoda zatim nebyla, ale obe Toyoty jeli posledni 3 kola shodne s casy kolem 1min a 43 vterin, kdezto Hamilton a Vettel jeli casy 1 min 25 vterin!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 to marios : mam chut neco napsat ale necham si to az to typrvni dozvuky vyprsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) konečně to červené (stáji) nevyšlo a jsou v prrrrrrrrrrdéééééééli Editováno: 2. Listopad 2008, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 tož brdél neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Je třeba taky zajímavý, že už při kvalifikaci, se nepokusil o lepší umístění Hami, že jel zřejmě záměrně na čtvrtou pozici, asi nechtěl,aby ho Ferrari ohrožovalo, akorát mohl Kovi mu lépe pomoct.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 zdsamct: Tak to napis, nedus to v sobe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 clovece,uplne v pohode,vsichni vi komu fandim a muzu rict ze bez problemu jen si nekdo pohlidal o co mu slo,i kdyz se divim ze to ustal, a to kdyz ho predjel tak si musel pripadat jak malej kluk a ne jak mistr podle me jsou dva druhy mistru.....ten co mistr je protoze umi.........a nebo ten z koho mistra vsichni delaji bouzel ten co dnes prohral boj ale vyhral valku patri do te druhe skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 jen je mi desne lito FM vsichni jste to videli a proto nemusim rikat proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Taky existujou dvě stáje - jedna s podporou technických komisařů a potom zbytek světa , po kterým jdou a tlačí to jednu do popředí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) to myslis treba postih FM pri udalosti v boxech kterej dneska byl bez odezvy? nech toho handrkovani jinak tech staji je asi vic, ne dve Editováno: 2. Listopad 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Mě je to jedno, nefandím Mc ani ferrari. Mám rád pěkné závody, jen mi připadá divné když FM za prohřešek dostane 5000 éček pokuty a jiný za to stejný průjezd boxy. nebo dodatečné posunutí Burdého po závodě o 25 sekund a posunutí obou rudých vozů do popředí. Ale to je jedno. pěkný závod. Jeden se raduje a druhý brečí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 prave jak pises,jeden tak,druhy a treti jinak a potom ctvrty nic je to divnya treba s posuzovani techto okamziku nekdo neco udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Jsem rad, ze to dopadlo jak to dopadlo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Jj, je po sezóně a můžeme se těšit na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 KONEČNĚ JE PO SEZÓNĚ.......TAK ZASE ZA ROK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Už se těším na další,je to takový nedělní relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.