murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Ale kdepak my žádnou špionáž nepotřebujeme, ani nemusíme kupovat žádné neověřené konkurenční technologie, to spíš Mclrn seškrtal výdaje a jeden ze skoro hotových vozů chce prodat aby měli na Shell V-power od nás. Jo ještě jsem chtěl použijete v tomhle modelu tu novou utajovanou 3kv automatickou převodovku? (já jen podle toho kokpitu do něj by mi seděla) Editováno: 10. Březen 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jestli d otšchto keců začne někdo z těch nemmehel remcat a promazávat to, tak si ho najdu, rozbiju mu hubu, brejle a hodinky.. Konečně prdel jak má být. Jsem sice pro McL, ale Murder mne teď rozesmál jako kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vždyť právě ještě se nezávodí tak OT neuškodí stejně vyhraje Ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 poctiva masaz uz pred zacatkem to je potreba jim to masirovat do hlavy, at na konci sezony necumi jak puci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no porád lepší čumět jako puk, než jako řervená protžená pipinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ALE JÁ ČERVENOU RÁD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ty kušuj, ty máš jen jednu povinost a to být zdravý a nechodit po doktorech, tak se toho drž, P.S. jo mimochodem, Sejda leží ve Vinohradském špitálu, urval si achilovku, volal mi, byl z toho celej "nadšenej", jak prý se mu to tam leží výborně, chudák, nechtěl bych být v jeho kůži, to "asi vůbec, ale vůbec nebolí" taková urvaná achilovka, to musí být chuťovka pro lékaře stylu Mengele,, jako by si "blbec starej" nemohl uvědomit, že když je už dědkem, tak nohejbal a vůbec sport už nejsou pro něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 kucí vše v dobrým, trocha toho rejpnutí přežijeme všici, vy mi to ještě vrátíte i s úrokama nebo se platu? To viiiiis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Koukam ze Brawn GP zase v cele testu a ti nasi porad vzadu Editováno: 11. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 mistr-sveta-hamilton-byl-posledni-pri-testovani-v-barcelone No jo taky koukám, Hamilton je dobrej jezdec tím to nebude, ale bohužel sedí ve špatný formuli, tý červený tam má moc málo Ale jo už se bojím takové konkurence, bojím se že až ho rudí budou brát o kolo tak nebude respektovat modré vlajky a bude překážet. Jó Brawn GP bude zajímavej tým vždyť Ross přešel od nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Myslels ten V-Power, co je horší než klasika od Benziny? To děkujeme, neceme No prej McL nějak nešmakuje zadek auta vs "nový" bezdrážkový pneu a jiná přilnavost, ale podle těchto testů těžko soudit, co na tom je pravdy. Ač fandím McL, nevadilo by mi koukat každej závod na jiný lidi na bedně (vyjma hranatýho z <>). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to u McL nevypadá dobře, asi budu muset do GB a udělat tam pořádky a nebo dostanou šlapací autíčka a ti pojedou to si pište. jsem z toho ňákej špatnej až připosranej, ale snad jen klamou tělem a jestli ne, tak si to hold vyžereme no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a do dna <;o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Palo- ja myslim ze to bude dobre....ze to jeste doladi do zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 už jen 2 týdny hochu, nevím nevím, snad máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 "Ať má dnes McLaren výsledky jakékoliv, v Melbourne budeme konkurenceschopný závodní tým, což znamená, že se zúčastníme boje o titul," ujistil Dennis. "Naším cílem je přijet do Melbourne a tam být nejlepší, není pro nás důležité jezdit na každý test s tím, abychom se umisťovali na vrcholu výsledkových listin. Testování je o disciplinovaném přístupu, snažíte se vůz vylepšit a nesmíte se ohlížet na výsledky, jakými se prezentují ostatní. Až v Austrálii získáme skutečné srovnání. Dneska Barik zase lital. Snad ma Denis pravdu a F1 bude od zacatku opravdovym zavedenim na trase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mistr světa podle počtu vítězství, ne podle celkového počtu bodů, co na to říkáte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já myslím, že by to mohlo být zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Nevim, me to pride blby Ja bych byl pro body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Myslím,že to je o ničem. Pár vyhranej závodů a může koukat z tribuny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 me se to nelibi, nahodou se nekomu povede vyhrat prvni zavody a zbytek sezony je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 duvod proc to udelali je jasnej, otazka je jestli to bude opravdu tak fungovat, dohromady treba se slikama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak já to letos vidím špatně, doufám že se kurevsky mýlím, ale asi ne .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ja sem bodova konzerva, vzhledem k tomu, ze se dost casto posledni dobou stavalo, ze prvni pulku sezony byl nekdo o dost lepsi nez zbytek, tak mi to prijde jako ptakovina, ale ufidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.