Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Hynku...jak psal Olaf.Mám vytopenej byt a jsme ted tak trošku mimo civilizaci...jinak TV mám to jsem netušil Romčo, omluva a chápu tvé rozpoložení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jojo...bohužel.Sousedy si člověk nevybírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Palo klidek, jsem rozhorcen tak kopu kolem sebe, dneska se choval disciplinovane uvidime jestli mu to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 já jsem rozhodně proti tomu, aby byly nynější výsledky změněny, když je nechali zaávodit te´d, tak ať to už potom nechají tak, buď jim to měli zakázat a nebo povolit, né že za 3 měsíce zase někde něco budou přemrdávat, to je celá FIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pa : Souhlas ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Ol@fe, v tomto s tebou nesouhlasím, jezdil dobře a poprávu loni vyhrál titul Editováno: 29. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pa : Souhlas ! Já bych si vůči Hamíkovi mohl přát, aby to předrbali, ale kde by jsme to byli? Ať se rozhodne na trati a ať je komisaři kontrolují před závodem a né měsíc po. Jednoznačně říkám, zachovat výsledky ze závodu. Prý mu tam Kubica nechal místo, to měl Vettel frčet přes trávu zatáčku o více než 9éstupňů??? Pouva a ten druhej ve studiu jsou jelita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vidis a ja nesouhlasi s tebou, pac v loni nekolikrate predvedl jizdu ala dobytek. Al, aspon ze mame pravo kazdej na vlastni nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ted ukazovali a polak za tu nehodu az tak nemuze...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vidis a ja nesouhlasi s tebou, pac v loni nekolikrate predvedl jizdu ala dobytek. Al, aspon ze mame pravo kazdej na vlastni nazor. Jo ty mluvíš o Massovi, že sestřelil hamíka, aha tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 palo to by byla debata na dlouhe lokte a do te se nechci poustet zvlast s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ted ukazovali a polak za tu nehodu az tak nemuze...... tedy já nevím, ale jak podle tebe měl tu zatáčku projet? on byl na vnitřní stopě, to znamená, že musí později točit, jinak by jel vnitřkem po trávě a tím by si zkrátil trať - tak že asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no formule jsou hnusny ale snad si zvyknem, vysledky tak trochu nechapu ale po par zavodech uvidime jestli to byla nahoda nebo ne. Ferko bohuzel 0 tak z toho nejsem nadsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 palo to by byla debata na dlouhe lokte a do te se nechci poustet zvlast s tebou Ok uzavřeme to, Hamilton není opičák, loni vyhrál oprávněně, dnes měl více štěstí než rozumu a červení měli dnes smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no formule jsou hnusny ale snad si zvyknem, vysledky tak trochu nechapu ale po par zavodech uvidime jestli to byla nahoda nebo ne.Ferko bohuzel 0 tak z toho nejsem nadsen u massy nevydržel motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Údajně Brawn konzultoval svoji úpravu na podzim s Fiou a toto jsou jen výkřiky týmu,které to prostě nemají a nebyli schopni vyvynout,takže na 90% jim nic neseberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 u massy nevydržel motor jj ono jsem na tohle docela zvedavy pac maji na sezonu jen 8 motoru a jestli to vycerpa tak asi dojezdil nebo nevim jak to pravidlo presne plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) to cosby:jj také jsem to četl, doufejme bledá tváři, doufejme, rozhodovat se má na trati Editováno: 29. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ok uzavřeme to, Hamilton není opičák, loni vyhrál oprávněně, dnes měl více štěstí než rozumu a červení měli dnes smůlu pokud priznas ze v loni vygeneroval co se do poctu tyka vice nez ostatni ne zrovna koser situace tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 pokud priznas ze v loni vygeneroval co se do poctu tyka vice nez ostatni ne zrovna koser situace tak jo ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj ono jsem na tohle docela zvedavy pac maji na sezonu jen 8 motoru a jestli to vycerpa tak asi dojezdil nebo nevim jak to pravidlo presne plati Jirko tam by to bylo potom asi tak, že vždy o 10 míst do zadu proti kvalifikaci, jinak nevím jak to chtějí ti magoři z FIA dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ježiš to přední křídlo je hrůza. Vypadá to jak radlice na sníh:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Gratulace BrownGP excelentní výkon. Gratulace Hamiltnovi za víc štěstí než rozumu, škoda Massy měl to rozjetý poměrně dobře, ale po druhým stopu se mu už nedařilo. Vettel měl podle mě větší chybu, ale rozhodil bych to tak na 65% vina Vettla a 35% Kubica, to místo tam bylo a kdyby mu to neuklouzlo, tak by jeli dál. Škoda rudých, ale pro mě zajímavý začátek sezóny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Tak u BMW odsuzují Vettela, že obral BMW o vítězství. No a Trulli je diskvalifikován za předjíždění při SC, tak že Hamilton je třetí. Nicméně podle toho co píšou o tom, jak Trulli musel předjet Hamiho, tak asi by mu to třetí místo měli nechat, doufejme , že nám to někde ukážou. za ten výkon si to Trulant zasloužil být na bedně http://sport.idnes.cz/uvod-sezony-f1-ovlad...214_formule_mah 1. Jenson Button Velká Británie Brawn GP 1h34:15,784 2. Rubens Barrichello Brazílie Brawn GP +0,807 3. Lewis Hamilton Velká Británie McLaren +2,914 4. Timo Glock Německo Toyota +4,435 5. Fernando Alonso Španělsko Renault +4,879 6. Nico Rosberg Německo Williams +5,722 7. Sébastien Buemi Švýcarsko Toro Rosso +6,004 8. Sebastién Bourdais Francie Toro Rosso +6,298 9. Adrian Sutil Německo Force India +6,335 10. Nick Heidfeld Německo BMW Sauber +7,085 11. Giancarlo Fisichella Itálie Force India +7,374 12. Jarno Trulli Itálie Toyota +26,604 13. Mark Webber Austrálie Red Bull +1 kolo 14. Sebastian Vettel Německo Red Bull +2 kola 15. Robert Kubica Polsko BMW Sauber +3 kola 16. Kimi Räikkönen Finsko Ferrari +3 kola 17. Felipe Massa Brazílie Ferrari +12 kol 18. Nelson Piquet Brazílie Renault +33 kol 19. Kazuki Nakadžima Japonsko Williams +40 kol 20. Heikki Kovalainen Finsko McLaren +57 kol Editováno: 29. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Palo: tak co, kolik bodů? Otázky správně? Jseš i v nějaké lize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.