Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim :D

Upraveno od MichalF

alonso je sice kurva ale uz s tim nic neudelame :) nelsinhovi fandim vic ale jestli s tim autem bude trdlikat jako kovalainen tak ho zabiju, hlavne ze sme se zbavili fisichely :)

Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim :D

:palec2: přesně přesně :D

no na Piquet jsem hodne zvedavej ale zatim docela za ocekavanim...jezdim hodne na konci tak uvidime jak se ukaze v zavode :-)

Moje řeč!!

Ale víc fandím Lewisovi :palec2:

Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil....

Ma staj McLaren. Sere mne jen ze odesel Kimous:(

Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil....

Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod !

Michale podepisuj tam i mě k tomu co píšeš ;)

Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod !

Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval.

Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou.

Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará lol

Přesně, když člověk neví co a jak a proč to tak je a jak to bylo tak nemůžem soudit. Soudíme podle toho co se psalo atd...

Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval.

Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou.

Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará lol

picamotor=dobrej motor

ma s tim nekdo problem lol lol

picamotor=dobrej motor

ma s tim nekdo problem lol lol

Já s tím problém nemám, ale ty se mnou ho budeš mít :smich:

Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik.

Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy .

Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik.

Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy .

Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce.

No to bude zítra žrádlo

Já fandím Laudovi :D

Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce.

No to bude zítra žrádlo

Souhlasim s tebou :palec2:

Honde fandim jako teamu, sem si je kdysi vybral pac jim to moc nejezdilo a fandit nejlepsim umi kazdej sragorka :D ... Jinak jednotlivcum jak uz sem psal predtim ;)

Btw .. kde to davaj v primem prenose ? Na jakem kanalu ?

Btw .. kde to davaj v primem prenose ? Na jakem kanalu ?

No jako minulou sezonu nova :)

05:00 - Velká cena Austrálie

To teda vstavat nebudu lol

To já na to pudu rovnou z bálu..... :D

Upraveno od century

:wub:

post-4056-1205608915_thumb.jpg

To já na to pudu rovnou z bálu..... :D

ja to taky tak vidim...uz se tesim ;)

hip hip renault

post-183-1205610562_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.