Březen 14, 200817 r Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim Upraveno Březen 14, 200817 r od MichalF
Březen 14, 200817 r alonso je sice kurva ale uz s tim nic neudelame nelsinhovi fandim vic ale jestli s tim autem bude trdlikat jako kovalainen tak ho zabiju, hlavne ze sme se zbavili fisichely
Březen 14, 200817 r Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim přesně přesně
Březen 14, 200817 r Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim no na Piquet jsem hodne zvedavej ale zatim docela za ocekavanim...jezdim hodne na konci tak uvidime jak se ukaze v zavode :-)
Březen 14, 200817 r Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim Moje řeč!! Ale víc fandím Lewisovi
Březen 14, 200817 r Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil....
Březen 14, 200817 r Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil.... Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod !
Březen 14, 200817 r Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod ! Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval. Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou. Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará
Březen 14, 200817 r Jinak pánové doporučuji opravdu stále se lepšící stránky : http://www.f1sports.cz/ a také klasiku, kde jsem již 7 let registrován: http://www.formula1.com/
Březen 14, 200817 r Přesně, když člověk neví co a jak a proč to tak je a jak to bylo tak nemůžem soudit. Soudíme podle toho co se psalo atd...
Březen 14, 200817 r Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval.Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou. Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará picamotor=dobrej motor ma s tim nekdo problem lol
Březen 14, 200817 r picamotor=dobrej motorma s tim nekdo problem lol Já s tím problém nemám, ale ty se mnou ho budeš mít
Březen 15, 200817 r Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik. Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy .
Březen 15, 200817 r Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik.Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy . Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce. No to bude zítra žrádlo
Březen 15, 200817 r Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce.No to bude zítra žrádlo Souhlasim s tebou
Březen 15, 200817 r Honde fandim jako teamu, sem si je kdysi vybral pac jim to moc nejezdilo a fandit nejlepsim umi kazdej sragorka ... Jinak jednotlivcum jak uz sem psal predtim
Březen 15, 200817 r Btw .. kde to davaj v primem prenose ? Na jakem kanalu ? No jako minulou sezonu nova 05:00 - Velká cena Austrálie To teda vstavat nebudu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.