MichalF Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim Editováno: 14. Březen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 alonso je sice kurva ale uz s tim nic neudelame nelsinhovi fandim vic ale jestli s tim autem bude trdlikat jako kovalainen tak ho zabiju, hlavne ze sme se zbavili fisichely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim přesně přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim no na Piquet jsem hodne zvedavej ale zatim docela za ocekavanim...jezdim hodne na konci tak uvidime jak se ukaze v zavode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Lewis, Kimi ... proste kdokoliv jen ne ten zm*d !!! Nelson Piquet bude doufam pred nim Moje řeč!! Ale víc fandím Lewisovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ma staj McLaren. Sere mne jen ze odesel Kimous:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jen takový dotaz... Nezastávám se ho.... Proč ne Fernando Alonso? Proč kurva? Důvody?... Já bych to přál Hamil.... Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Michale podepisuj tam i mě k tomu co píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Alonso je u me bezpaterni krypl po tom co loni predvedl mu nepreju ani bod ! Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval. Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou. Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jinak pánové doporučuji opravdu stále se lepšící stránky : http://www.f1sports.cz/ a také klasiku, kde jsem již 7 let registrován: http://www.formula1.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Přesně, když člověk neví co a jak a proč to tak je a jak to bylo tak nemůžem soudit. Soudíme podle toho co se psalo atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Nikdo z nás neví, jak a co se tam přesně událo. Já ho sice také nemusím, ale kurvou či bezpáteřním kryplem bych jej nenazýval.Ano Vitto, RedBull tam má pičamotor. Je to smutné, že si ten rakušák kupuje motory od žabožroutů. Prý jedná s Toyotou. Jem čekám s čím vyleze (vlastně vyjede) Frank Williams, tam jsem nějak zmaten, ten něco šije liška jeden stará picamotor=dobrej motor ma s tim nekdo problem lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 picamotor=dobrej motorma s tim nekdo problem lol Já s tím problém nemám, ale ty se mnou ho budeš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik. Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Takze prvni kvalda je za nama...... Hamik,Kubica,Kovi,Massa,Heidfeld,Truli,Rosberg,David,Glock,Vetl,Barik,Alik.Kimimu se zase pojebalo auto.....takze nemohl absovovat druhou cast kvaldy . Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce. No to bude zítra žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Já fandím Laudovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ja ja, zase se ukazuje, že Massa není to co Kimi. I když fandím McLarenu, tak bylo vidět, že ty BMW také nějak moc dobře jedou. Už dochází na moje slova a to ještě Toyoty nejely to, co odnich očekávám. Jen ty Hondy jsou pro mne stále záhadné a při tom mají tak skvělé jezdce.No to bude zítra žrádlo Souhlasim s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Honde fandim jako teamu, sem si je kdysi vybral pac jim to moc nejezdilo a fandit nejlepsim umi kazdej sragorka ... Jinak jednotlivcum jak uz sem psal predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Btw .. kde to davaj v primem prenose ? Na jakem kanalu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Btw .. kde to davaj v primem prenose ? Na jakem kanalu ? No jako minulou sezonu nova 05:00 - Velká cena Austrálie To teda vstavat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) To já na to pudu rovnou z bálu..... Editováno: 15. Březen 2008, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 To já na to pudu rovnou z bálu..... ja to taky tak vidim...uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 hip hip renault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.