Tom_F Vloženo 20. Duben 2009 Vloženo 20. Duben 2009 příští týden se podívám přímo na primární okruh jaderné elektrárny, respektive přímo k reaktoru. Bude v odstávce, tak je to jednodušší se tam dostat, není potřeba tolika papírů a hlavně projít školením atp. Pokud to bude možné, udělám foto, ale obávám se, že se všechno musí odkládat a fotit se nesmí. Na vstupu je tvrdší kontrola jak na letišti. tak to by mě hodně zajímalo, byl jsem v temel. jaderné na dni otevřených dveří také když byla odstávka a stálo t zato. parádní technika Citovat
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Vloženo 20. Duben 2009 No co já vím , tak se tam fotit nesmí.... Citovat
Tom_F Vloženo 20. Duben 2009 Vloženo 20. Duben 2009 No co já vím , tak se tam fotit nesmí.... jj vše bez foťáku Citovat
TomasB Vloženo 20. Duben 2009 Vloženo 20. Duben 2009 dneska mi pan kolega z jaderky poslal formulář na vyplnění ohledně povolení. Jsem se tlemil, tam jsou dotazy jako váha a pod. Nebo třeba výrobní číslo telefonu, výrobní číslo foťáku v mobilu,... Prostě pomalu i velikost ptáka Po jaderkách občas lozím, ale takhle hluboko uvnitř jsem ještě nebyl. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.