cristiano Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj,chci se zeptat,mám Superba r.v 03 klasické světla..a mám zájem o zadní světla ze Supa r.v 07,takovce ty podobne jako na new octavce..máte s tím někdo nějaké zkušenosti,pasujou ty světla?díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trolko Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj,chci se zeptat,mám Superba r.v 03 klasické světla..a mám zájem o zadní světla ze Supa r.v 07,takovce ty podobne jako na new octavce..máte s tím někdo nějaké zkušenosti,pasujou ty světla?díky za info z oktavky nie, ale zo supa I facelift (myslim od modelu 06, alebo 07 vyssie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Můžeš koupit ty face světla ze supa a pasujou přesně a nic se nemusí předělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Pasujou a vypadaj fakt lip - vymena max na pul hodky obě... Držej na třech šroubech - k tem se dostaneš jednoduše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Na stribrnaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 lepsi foto - ta predchozi nic moc - foceno telefonem a v temne garazi... Hlavne jde o to ze tam hodis NOVY lampy, ktery se krásně blejskaj a auto vypada zas hned o neco lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 2 cristiano: tak tak, faceliftový tam padnou jako ulitý. Jak tak koukám tak se starýma nás tu bude za chvíli pomálu. Mě se totiž líbí jen ty starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 taky nebudu měnit Jardo.Nechám to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 To je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a ja je tam asi vratim taky Kazdej bude mit Face to je naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Mam moznost koupit faceliftovy lampy ale bez objimek a chtel bych se zeptat, jesi pasujou objimky ze starejch svetel na faceliftovy..? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 2 cristiano: tak tak, faceliftový tam padnou jako ulitý. Jak tak koukám tak se starýma nás tu bude za chvíli pomálu. Mě se totiž líbí jen ty starý... Neboj Járo,já taky nechám starý,mě osobně se face nelíbí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tomina: žádný strach. Padne to jak prdel na hrnec a přehození je otázka 5 minut Taky jsem měnil na rv03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 kluci je to dobra cena? http://www.aukro.cz/item762058759_superb_i...ift_svetla.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) kluci je to dobra cena? http://www.aukro.cz/item762058759_superb_i...ift_svetla.html Je to dobrá cena.Neváhej a kupuj,než ti je někdo vyfoukne.Já jsem za ně dával 2 500,-Kč dnes jsem je namontoval a je to paráda.Autokrásně omládlo. Editováno: 7. Říjen 2009, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Já se teda přidávám k zastáncům old světel, připadaj mě na Supu "přísnější" , ty nový mě připomínaj světla, co jsem měl kdysi na feldě. Maj teda plus, že jako novasy se víc lesknou, ale já pokud mě někdo nerozkope ty starý, nechám si je... Editováno: 7. Říjen 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Já se teda přidávám k zastáncům old světel, připadaj ma na Supu "přísnější" , ty nový mě připomínaj světla, co jsem měl kdysi na feldě.Maj teda plus, že jako novasy se víc lesknou, ale já pokud mě někdo nerozkope ty starý, nechám si je... A až ti je někdo rozkope, tak se ozvi a prodam ti ty moje old co se mi válí v garáži To Laras: Martine nevahej a kup - cena luxusni. Stnd. se daji sehnat za 2700 par bez objimek (pasuji ze starych svetel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 I já si ponechávám stará světla, za chvíli budou mít všichni nová a bude to s OII skoro k nerozeznání, stará mě připadají tou odlišností od ostatních "UNI" decentnější ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max22 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Taky mám old a myslím že jsou tak nějak na pohled z dálky s ničím nezaměnitelný, ale nový jsou taky good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Taky mám old a myslím že jsou tak nějak na pohled z dálky s ničím nezaměnitelný, ale nový jsou taky good Já jsem také přemýšlel nad novými, ale ty starší k tomu autu padnou dobře, nejsou tak agresivní a hlavně, možná bych to řešil, kdyby to nová svítila do písmene U, tak jako u oktávky, ale takhle se nic nemění...krom designu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 souhlasím s Maxem a Clintem,nějak je to u mě 5O na 5O nevím,spíše se mi líbí víc staré,ale kdyby to bylo opačně s vývojem ,tak si tam všichni dávají stará světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardomain Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 ahoj kucí..kde koupím nejrychleji facelift zadníí světla za rozumné penízky??díky.. jo a masku face vemu taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 ahoj kucí..kde koupím nejrychleji facelift zadníí světla za rozumné penízky??díky..jo a masku face vemu taky :-) Já je koupil tady http://skodateile.cz/index.php?pg=product&...A9koda%7CSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ja mam k těm novým světlum dotaz a to jestli vam to taky nejde skoro vidět ve dne že sviti až ve tmě ? Ja sem ted čerstvě koupil superba a nelibi se mi že to neni vidět že to sviti ve dne až když by ste se podivali zespod jakoby nebo uplně ve tmě tak mě napada jesi tam nejsou nějake SHIT repliky dane :/ A mlhovka je posileni spodniho praveho světla? Nejsou obě dvě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkee Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Ja mam k těm novým světlum dotaz a to jestli vam to taky nejde skoro vidět ve dne že sviti až ve tmě ? Ja sem ted čerstvě koupil superba a nelibi se mi že to neni vidět že to sviti ve dne až když by ste se podivali zespod jakoby nebo uplně ve tmě tak mě napada jesi tam nejsou nějake SHIT repliky dane :/ A mlhovka je posileni spodniho praveho světla? Nejsou obě dvě ? Já mám originální zadní světla a taky to ve dne není moc vidět. A zadní mlhovka je řešená dvouvláknovou žárovkou (Mlhovka+obrysovka), čili obě světla jsou v jednom. A pokud ti svítí jen jedna mlhovka na straně řidiče tak máš asi tu základní verzi Supíka a nebo ti prdla žárovka, protože mě svítí obě zadní mlhovky. Editováno: 11. Květen 2011, autor: Frenkee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.