Přejít na obsah

Prosím o radu...


jarojetu

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

měl bych dotaz na nějaké profíky - chystáme se koupit nějaké autíčko a už jsme se patrně rozhodly pro Octavii nebo Octavii Kombi. Mám ale dotázek na motory benzin/nafta ? + kombinace s počtem najetých km, kolik je tak rozumné maximum? Nejedná se nám ani o nějaký výkon, ale jen takové rodinné přibližovadlo. Zároveň mě napadá dotaz na nějaký "ověřený" autobazar a vaše zkušenosti (Praha). Jsme (já i manželka) laici (žádný známý automechanik) a kupovat auto je v dnešní době opravdu peklo. Už jsem podobný přízpěvek psal do sekce Fabiií, ale to jsme ještě nebyly rozhodnuti pro Octavku :)

Díky všem za jakékoli rady...

ps: limit 120000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče. Oktávka do 120 00Kč....

Kombíka za tyto peníze asi neseženeš-teda pokud se bavíme o rozumném stavu. Koukal bych spíš po "krátké"-ale i ta má kufr dost velký, takže to není žádná velká újma.

Co se týče motoru: za ty peníze bych to viděl spíš na benzín. Nějakou 1,6 74Kw, 55Kw. 1,8T bude asi v této hladině chudák. Stejně tak TDI-ikdyž by se za 120 000Kč asi TDi 66Kw pořídit dalo. 1,9 SDI by taky přicházela v úvahu. Jenže otázka je kolik bude mít za sebou a po jakém majiteli.

Je pravda, že ceny šly dolů...tak možná je to trochu jiná situace, ale podle mě si kvalitní ojetá Octa svoji hodnotu pořád drží.

Pokud hledáš aspoň trochu prověřené ojetiny, tak mrkni na www.vyzkouseno.cz (to jsou ojetiny, které prodávají autorizované servisy Škoda)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky...objevil jsem v jednom autorizovanem servisu Octavii Combi 1.8TDI 66KW, najeto 156tis km za 99tis. jeste jsem ji ale nevidel (nevim jak probyhal servis a co ma za sebou). Jedna se mi jen o to zda 156tis km neni "moc". Resp. ktery motor vydrzi vic - muj favorit je nafta...

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...