Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? :D

A to jí to jako hodnej bratr nemůžeš přezout? A když budeš v tom tak jí auto i rovnou NANOnanuj :smich: jako máš Otesánka....

Upraveno od Marek

on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? :D

:smich: :smich:

bys cumel co lenochu ma jeste zimaky... Ono neboj, treba jeste v kvetnu neco malo bude (0,5m - 1m) :smich:

jo počkej, teď se smějete vy, ale až nasněží budu se smá já ;) Zrovna dneska je pěkně hnusně.

Tak jo zítra se na to vrhnu :)

Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic :p

Tak mamině už sem to přezul, má to pěkně vyvážený a příští tejden to ještě vezmu na GEO, páč se to nesjíždí úplně ideálně. ;) A já zatím pořád drandím vločku :D

Prezutéééé Michelin Primacy HP B):palec2:

Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic :p

Prečo zlobivá?? :help:

Keby chcela najazdiť viac môže prísť ku mne... ;)

a cestou k tobe stavit se u mne..... lol

tak od dnes od 13.05 driem nové pneu Dunlop SP Fastresponse

Tak hlásím, že já stále vyčkávám, ve čtvrtek má v polohách od 1300 m n.m. chumelit :smich:

gumy ještě nedorazily?

zejtra ráno jdu přezouvat. Dneska midorazily nové Dunlopy od Franka.

gumy ještě nedorazily?

Ještě ani do republiky, zítra je zas musím povzbudit :aggressive:

EDIT: Tak se zdá, že po 3 týdnech pneu konečně budou :kuk:

přezuto, doufám, že ty Dunlopy pro který hlasovalo v té předčasně ukončené anketě nejvíc lidí budou skutečně dobré.

Pro ktery ty D jsem hlasoval vlastne? Ja jsem sebe uz prezul do Crocsek :D

jak to mám vědět? Koupil jsem ty Dunlop Sport Maxx. Sedí tedy moc pěkně, úplně čumím, auto krásně drží i při drsné jízdě,ale uvidíme co vydrží.

Tak ode dneška jsem taky na letních-konečně.Jsou to Bridgestone RE 050 A Runflat,rozměr 205/50 R17.Po těch pár km zatím spokojenost,akorát jsou docela tvrdý-holt nevýhoda RFT systému

Jiřiku: tak dej fotečky at se mužeme pokochat ne?

Jiřiku: tak dej fotečky at se mužeme pokochat ne?

zítra to nafotím

no je teda fakt, že jsou ty gumy dost tvrdý, jsou to totiž jak mi říkal Frank s tím tužším okrajem(na větší zátěž). Je to znát.

Tvoje nebo čí gumy??

moje. Ale drží fakt brutálně dobře oproti třeba těm zimákům nebo Pirelkám, kdterý šly do šrotu.

Takze rikas, ze mam taky skocit do Sport maxx? Vybiram bud ty, nebo 9090 (taky Dunlop) Nyni mam SP 01 MFS a jsou velmi slusny, taky drzeji!!!

no kdybys mi nesmazal tu anketu, tak by jsi věděl ;) Frank má dobrou cenu, tak objednej u něj.

Co zase na me hazes nejakou spinu? Ja jsem nemazal naprosto nic!!! Nemam duvod to delat, naopak me zajimalo jak to dopadne, tak si to nech od cesty ;)

A myslis, ze ma FRANK lepsi cenu, nez nejake shopy, co to berou po kamionech? Ja nevim, nedival jsem se na Franka ceny zatim...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.