Duben 17, 200916 r on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? A to jí to jako hodnej bratr nemůžeš přezout? A když budeš v tom tak jí auto i rovnou NANOnanuj jako máš Otesánka.... Upraveno Duben 17, 200916 r od Marek
Duben 17, 200916 r on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? :smich: bys cumel co lenochu ma jeste zimaky... Ono neboj, treba jeste v kvetnu neco malo bude (0,5m - 1m)
Duben 17, 200916 r jo počkej, teď se smějete vy, ale až nasněží budu se smá já Zrovna dneska je pěkně hnusně. Tak jo zítra se na to vrhnu
Duben 17, 200916 r Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic
Duben 17, 200916 r Tak mamině už sem to přezul, má to pěkně vyvážený a příští tejden to ještě vezmu na GEO, páč se to nesjíždí úplně ideálně. A já zatím pořád drandím vločku
Duben 17, 200916 r Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic Prečo zlobivá?? Keby chcela najazdiť viac môže prísť ku mne...
Duben 20, 200916 r Tak hlásím, že já stále vyčkávám, ve čtvrtek má v polohách od 1300 m n.m. chumelit
Duben 20, 200916 r gumy ještě nedorazily? Ještě ani do republiky, zítra je zas musím povzbudit EDIT: Tak se zdá, že po 3 týdnech pneu konečně budou
Duben 21, 200916 r přezuto, doufám, že ty Dunlopy pro který hlasovalo v té předčasně ukončené anketě nejvíc lidí budou skutečně dobré.
Duben 22, 200916 r jak to mám vědět? Koupil jsem ty Dunlop Sport Maxx. Sedí tedy moc pěkně, úplně čumím, auto krásně drží i při drsné jízdě,ale uvidíme co vydrží.
Duben 22, 200916 r Tak ode dneška jsem taky na letních-konečně.Jsou to Bridgestone RE 050 A Runflat,rozměr 205/50 R17.Po těch pár km zatím spokojenost,akorát jsou docela tvrdý-holt nevýhoda RFT systému
Duben 22, 200916 r no je teda fakt, že jsou ty gumy dost tvrdý, jsou to totiž jak mi říkal Frank s tím tužším okrajem(na větší zátěž). Je to znát.
Duben 23, 200916 r moje. Ale drží fakt brutálně dobře oproti třeba těm zimákům nebo Pirelkám, kdterý šly do šrotu.
Duben 23, 200916 r Takze rikas, ze mam taky skocit do Sport maxx? Vybiram bud ty, nebo 9090 (taky Dunlop) Nyni mam SP 01 MFS a jsou velmi slusny, taky drzeji!!!
Duben 23, 200916 r no kdybys mi nesmazal tu anketu, tak by jsi věděl Frank má dobrou cenu, tak objednej u něj.
Duben 23, 200916 r Co zase na me hazes nejakou spinu? Ja jsem nemazal naprosto nic!!! Nemam duvod to delat, naopak me zajimalo jak to dopadne, tak si to nech od cesty A myslis, ze ma FRANK lepsi cenu, nez nejake shopy, co to berou po kamionech? Ja nevim, nedival jsem se na Franka ceny zatim...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.