Marek Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? A to jí to jako hodnej bratr nemůžeš přezout? A když budeš v tom tak jí auto i rovnou NANOnanuj jako máš Otesánka.... Editováno: 17. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 on tu ještě někdo, kromě mojí sestry, jezdí na zimních??? :smich: bys cumel co lenochu ma jeste zimaky... Ono neboj, treba jeste v kvetnu neco malo bude (0,5m - 1m) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jo počkej, teď se smějete vy, ale až nasněží budu se smá já Zrovna dneska je pěkně hnusně. Tak jo zítra se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak mamině už sem to přezul, má to pěkně vyvážený a příští tejden to ještě vezmu na GEO, páč se to nesjíždí úplně ideálně. A já zatím pořád drandím vločku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Prezutéééé Michelin Primacy HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Moje zlobivá sestřička jezdí na zimákách i v létě...protože ročně najezdí cca 6 tisic Prečo zlobivá?? Keby chcela najazdiť viac môže prísť ku mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 a cestou k tobe stavit se u mne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak od dnes od 13.05 driem nové pneu Dunlop SP Fastresponse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak hlásím, že já stále vyčkávám, ve čtvrtek má v polohách od 1300 m n.m. chumelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 gumy ještě nedorazily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zejtra ráno jdu přezouvat. Dneska midorazily nové Dunlopy od Franka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 gumy ještě nedorazily? Ještě ani do republiky, zítra je zas musím povzbudit EDIT: Tak se zdá, že po 3 týdnech pneu konečně budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 přezuto, doufám, že ty Dunlopy pro který hlasovalo v té předčasně ukončené anketě nejvíc lidí budou skutečně dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pro ktery ty D jsem hlasoval vlastne? Ja jsem sebe uz prezul do Crocsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jak to mám vědět? Koupil jsem ty Dunlop Sport Maxx. Sedí tedy moc pěkně, úplně čumím, auto krásně drží i při drsné jízdě,ale uvidíme co vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak ode dneška jsem taky na letních-konečně.Jsou to Bridgestone RE 050 A Runflat,rozměr 205/50 R17.Po těch pár km zatím spokojenost,akorát jsou docela tvrdý-holt nevýhoda RFT systému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jiřiku: tak dej fotečky at se mužeme pokochat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jiřiku: tak dej fotečky at se mužeme pokochat ne? zítra to nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no je teda fakt, že jsou ty gumy dost tvrdý, jsou to totiž jak mi říkal Frank s tím tužším okrajem(na větší zátěž). Je to znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tvoje nebo čí gumy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 moje. Ale drží fakt brutálně dobře oproti třeba těm zimákům nebo Pirelkám, kdterý šly do šrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Takze rikas, ze mam taky skocit do Sport maxx? Vybiram bud ty, nebo 9090 (taky Dunlop) Nyni mam SP 01 MFS a jsou velmi slusny, taky drzeji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no kdybys mi nesmazal tu anketu, tak by jsi věděl Frank má dobrou cenu, tak objednej u něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Co zase na me hazes nejakou spinu? Ja jsem nemazal naprosto nic!!! Nemam duvod to delat, naopak me zajimalo jak to dopadne, tak si to nech od cesty A myslis, ze ma FRANK lepsi cenu, nez nejake shopy, co to berou po kamionech? Ja nevim, nedival jsem se na Franka ceny zatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.