mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ta anketa byla jen odsunuta do podvozku v OI, ne? A Tomáši jak na gumách po pár desítkách či stovkách km poznáš jaké jsou? Nové jsou dobré každé, řekl bych, zvlášť pokud jsi přezul ze zimních nebo nějakých ojetých.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 a ja mam porad zimaky snad dneska odpoledne uz delam cerny cary taky jsem zijistil po mycce po zime ze moje auto ma barvu nejakou modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Taky mám ještě zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no a letní dorazí už konečně kdy? se to ňák táhne co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Co zase na me hazes nejakou spinu? Ja jsem nemazal naprosto nic!!! Nemam duvod to delat, naopak me zajimalo jak to dopadne, tak si to nech od cesty A myslis, ze ma FRANK lepsi cenu, nez nejake shopy, co to berou po kamionech? Ja nevim, nedival jsem se na Franka ceny zatim... Já myslel, že jsi tu anketu zaseknul ty. Tak kdo to byl? No nic, už je to jedno. Nevím, jestli má úplně nej ceny a zas tak jsem to nezkoumal, orientačně jsem juknul a zdály se mi ceny v porovnání s konkurencí OK a hlavně měl reference a vše bylo OK, tak to je pro mně důležitější než jestli ušetřím 50Kč. Ta anketa byla jen odsunuta do podvozku v OI, ne?A Tomáši jak na gumách po pár desítkách či stovkách km poznáš jaké jsou? Nové jsou dobré každé, řekl bych, zvlášť pokud jsi přezul ze zimních nebo nějakých ojetých.. Jasně, životnost uvidím časem, jaký je to na mokru taky, ale zatím to na suchým drží jak na suchý zip a je znát i lepší ovladatelnost nebo jak to nazvat, prostě lépe reagují. Ve srovnání s těma Pirelkama o poznánáí lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ta anketa byla jen odsunuta do podvozku v OI, ne?A Tomáši jak na gumách po pár desítkách či stovkách km poznáš jaké jsou? Nové jsou dobré každé, řekl bych, zvlášť pokud jsi přezul ze zimních nebo nějakých ojetých.. Tomáš to pozná už na monitoru jaký jsou ty gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no a letní dorazí už konečně kdy? se to ňák táhne co.... Od původní firmy nikdy, zrušil jsem objednávku a zadal jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no nekecej..to k nas.ání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já myslel, že jsi tu anketu zaseknul ty. Tak kdo to byl? No nic, už je to jedno. Nevím, jestli má úplně nej ceny a zas tak jsem to nezkoumal, orientačně jsem juknul a zdály se mi ceny v porovnání s konkurencí OK a hlavně měl reference a vše bylo OK, tak to je pro mně důležitější než jestli ušetřím 50Kč. Tak napr. 2600 a 3400 nenirozdil na jedne gume 50kc, nebo jo? Pro me usporenych 3200,- neni uplne zanedbatelne.. Ale co, vzdyt to plati fa. tak je to jedno ne.. Me soukrome osobe ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Od původní firmy nikdy, zrušil jsem objednávku a zadal jinde Puvodni byl kdo M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tiez prezute...uz tyzden jazdim na 15 palcovych Orionoch s pneumatikou GoodYear NCT5 195/65/15 ..mam ich uz druhe leto...a dufam ze v najblisom case dam na auto Sputniky s pneumatikami GoodYear eagle F1 225/45/17 91Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já pořád statečně válčím na svojich zimáčcích a jde nám to dobře..letní musí počkat, taky už nejsou nejlepší, tak ať to pak doklepou do podzima nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Někdo musí být poslední !!! A nebo taky budeš první na zimních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A nebo taky budeš první na zimních Jén blbni :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Skájo: chtělo by to nějakou akcičku kde by jsme spálili ty Tvoje stary zimáky...co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No to teda, ale tak jestli dorazíš na tu naši Zámečkovskou megaakci, tak máme celý letiště jen pro sebe...to už by se dalo něco pořešit EDIT: Ikdyž je fakt, že to je až v červnu, to už snad budou ty Pirellky, páč to už by byl extrém...tak skodahome v květnu to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak napr. 2600 a 3400 nenirozdil na jedne gume 50kc, nebo jo?Pro me usporenych 3200,- neni uplne zanedbatelne.. Ale co, vzdyt to plati fa. tak je to jedno ne.. Me soukrome osobe ne! no ty první ano, ale budu taky objednávat teď na Octu. Takže nemá až tak dobrý ceny? Oproti fordímu servisu měl ceny téměř poloviční, tak proto jsem objednával u něj. Alespoň u těch mejch gum to vycházelo s prvníma třema odkazama na netu tak na stejno. Od původní firmy nikdy, zrušil jsem objednávku a zadal jinde A prozradíš, kde neobjednávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no ty první ano, ale budu taky objednávat teď na Octu. Takže nemá až tak dobrý ceny? Oproti fordímu servisu měl ceny téměř poloviční, tak proto jsem objednával u něj. Alespoň u těch mejch gum to vycházelo s prvníma třema odkazama na netu tak na stejno. Ty woe nedelej, ze neumis hledat na netu Ja mam velmi dobre zkusenosti s nejlepsipneu, kamos zase s dobre pneu a pneunet. Ceny luxusni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak teď jsem koukal třeba na ten pneunet a rozdíl v ceně 60,-/ks, ale zase mi neúčtuje dopravný, tak ti nevím, ten rozdíl už je mi celkem fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 oproti tomu nej pneu co píšeš rozdíl 26,-/ks... A ty co šly na Mondeo byly taky tak nějak s minimálním rozdílem. Zkus mu poslat poptávku a uvidíš co ti nabídne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 A prozradíš, kde neobjednávat? dotovanepneu.cz se sídlem ve Strakonicích. Možná běžné rozměry pneu zvládnou, ale 225/40 R18 92Y prostě neumí a čumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a nakonec si koupil na nejlepvnejsipneu.cz ne? na zimni sezonu budou mit clenove OC slevu v autorizovanych servisech Renault Praha, HK, FM, N.Jicin, doufam ze i Plzen a mozna Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Hele, Vitto, aby to nebylo jak u mně u toho Forda, kdy mi sice nabízeli procenticky krásnou slevu, ale i po slevě mi to vycházelo skoro na dvojnásobnou cenu jak od Franka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to je mozny, ale kdo to chce i se servisem a ne jen PPLko tak muze. ale ceny nemame spatny, nejsme nejlevnejsi, ale ve srovnani s internetem je to dobry <) konecne presvedcit se muzes sam na : http://www.renault.cz/renault-ceska-republ...ni-servisni-dny dole je ke stazeni PDFkovej komplet cenik penumatik (samozrejme ted danej jako renaulti, ale sehnat se da temer cokoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 dotovanepneu.cz se sídlem ve Strakonicích.Možná běžné rozměry pneu zvládnou, ale 225/40 R18 92Y prostě neumí a čumí Vidis to, ty se mi zdali jako cenove velmi dobri! A obr reklama v radiu a pak tohle Takze tam ne jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.