Publikováno Březen 8, 200916 r Zdravím chlapy.Jsem tady novej a všechno sem prolezl a nic sem nenašel teda doufám.Potřeboval bych poradit mám octu 1.9 tdi r.v.99 81kw dotaženou ze SRN.Jaké čepy řízení pro tento model.Slyšel sem že jsou krátké a dlouhé takže nevím co koupit.Děkuji
Březen 8, 200916 r Najistejsie je ,ked sa pozres na oznacenie na cape riadenia.Starsi tip je oznaceny pismenami "L" a "R". V tomto pripade by mala mat matica zaistujuca cap sesthran na kluc c.22. Novsi tip ma na capoch pismena "A" a "B" a vtedy je matica na kluc c.19. Papierovo to zistis podla toho ,ze zmena je od vyr.cisla TMBZZZ1U1W2074066.
Březen 8, 200916 r Autor Jenom taková drobnost.Který je krátký a který je dlouhý.Teda dle označení. Upraveno Leden 5, 201114 r od Wojnar
Červenec 11, 201114 r Zdravím, měl bych otázku ohledně čepů řízení, které se chystám vyměnit. Koukal jsem, že ty co jsem koupil jsou asi o 1cm delší než ty co mám na autě, vadí to něčemu? Taky nevím zda ta tyč na které je našroubovaný se nebude protáčet. Předem díky za radu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.