Sydney Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Ahoj všem, mám problém s velkou navi DX. Nahodile se zvuk přerušuje jako když má spatný signál FM ale je to i při přehrávání CD, je to jako když se dopravní hlášení hlasí o přerušení CD nebo FM ale je to chvilkové. Občas se nestane nic a poslouchám normálně a jindy se to děje časteji? Krom navi a cd meniče mám ještě originál HF. (mont.orig. Ml.Boleslav) Nevím zda to může byt zesilovaš nebo mute na TP či HF? Díky za rady a nasměrování k lečiteli Sydney Editováno: 8. Březen 2009, autor: Sydney Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 kdyby to dělala HF měl by se ti objevit Phone na displeii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 kdyby to dělala HF měl by se ti objevit Phone na displeii ne phone to nepíše. Dneska jsem jezdil a ani sebemenší zadrhel. nevím čím to? Lámu si s tím hlavu ale nevím atmosferou lítá spousta věcí tak mě napadlo jestli to nemohou ovlivňovat vedení vysokého proudu nebo vysílačky. V Senohrabech mám pravděpodobně souseda co občas silnější vysílačku požívá. No začlo to asi před 10 dnama. Tak budu ještě pozorovat, ale po Praze jsem si ničeho nevšímal až chvilkama na D1 a v Senohrabech to do dnes bylo pravidlem. Nebo se zbláznilo počasí. Taky mám pocit že FM příjem je chvilkama trochu slabší, ale těžko to posuzovat. Po Praze ok a za prahou mám pocit že naladím jen asi 10 radii. díky za rady a nápady S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No nechci kecat ale mě to dělá taky přesně jak to popisuješ ty a nemohu na to přijít co to dělá.Já k navi nemám připojeného nic navíc (HF,CD atd.)Pokud něco vymyslíš dej prosím vědět v tomto oboru jsem mimo.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.