Publikováno Březen 9, 200916 r priznam sa nesledoval som kabelaž odkial kam vedie ale ak viete niekto na čo je slúži tato krabička budem rad a či potrebujem novú? je tam ešte jeden kabel ale som ho zabudol pofotit:-( Upraveno Březen 9, 200916 r od libelius
Březen 9, 200916 r Je to Riadiacia jednotka na VENTILATOR chladenia!!! Ak je zla urcite potrebujes NOVU!!!!
Březen 9, 200916 r Autor Dakuejm vám---zatial ešte neviem či je zla, teraz robím plecharinu a motor s elektro si necham ako druhu etapu, mam tam aj rozbitu nadržku na serve. Tak zatial postupne zistujem čo je vlastne čo a bude ešte treba opravit. ohladom toho sa ešte neskoršie ozvem. mam tam aj jedem konektor čo tiež neviem kam patrí..dnes ho odfotím a večer to sem dam... ale asi by to mohlo byt čidlo z chladiča?
Březen 9, 200916 r Autor no tak som odfotil aj ten druhý konektor čo neviem kam zaradit Upraveno Březen 9, 200916 r od libelius
Březen 9, 200916 r no tak som odfotil aj ten druhý konektor čo neviem kam zaradit Čidlo vonkajšiej teploty .Je uchytene za lavov hmlovkou.
Březen 9, 200916 r Autor Čidlo vonkajšiej teploty .Je uchytene za lavov hmlovkou. tak dakujem a ja že prečo som nenašiel žiadne miesto kde chyba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.