Přejít na obsah

Zámek dveří řidiče - problém

Bobanek

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, nevím jestli jste někdo již měl možnost řešit podobný problém, ale opravoval jsem spínač světla při otevření dveří, povedlo se. U toho se mi i vylomil (rozpadl) lehce zámek, spraveno (opravnou sadou za par desítek korun ze škodovky), odzkoušeno, zámek plně funkční. Bohužel zavřel jsem dveře, zamkl - odemkl (čudl zaskočil - vyskočil) ale dveře již otevřít nelze. Zkoušel jsem odemknout či zamknout vícekrát, bez vysledku. Táhlem kliky zvenčí či zevnitř to také nelze. :help:

Nevím co teď s tím (auto mám v práci v garáži) takže kdo poradí, budu mu vděčný, když zítra budu moci odjet domů ;) Jediné co mne napadá, že zámek jsem dal buď o nějaký milimetr níže či výše nežli bylo zdrávo, zámek se zamkl a při odemčení se zápatka nevrátila nazpět, ale prosil bych i nějakou kloudnou radu od někoho, kdo tomu více rozumí a měl to vícekrát rozebrané, zámek jsem měl rozebraný prvně a čuměl jsem na to docela jako tele z jara. (já vím, za blbost se platí, ale s tím už teď moc nenadělám)

Předem díky za odpověď či radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

čau, potřeboval bych pomoct....nebliká mi LED (občas teda jde, občas ne, ale většinou nejde) ve dveřích u řidiče Octavia I 1.6, problém je v tom že mi safelock funguje(zevnitř nejde otevřít) a LED funguje taky(při testu se rozbliká), myslíš že by to mohli být kabely ve dveřní průchodce? někdo mi říkal, chyba je v těch dveřích který se odemknou když zamknu zevnitř(na panelu řidiče) - odemknou se právě u řidiče...tak nevim kde mam hledat problém..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...