Bobanek Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ahoj všichni, nevím jestli jste někdo již měl možnost řešit podobný problém, ale opravoval jsem spínač světla při otevření dveří, povedlo se. U toho se mi i vylomil (rozpadl) lehce zámek, spraveno (opravnou sadou za par desítek korun ze škodovky), odzkoušeno, zámek plně funkční. Bohužel zavřel jsem dveře, zamkl - odemkl (čudl zaskočil - vyskočil) ale dveře již otevřít nelze. Zkoušel jsem odemknout či zamknout vícekrát, bez vysledku. Táhlem kliky zvenčí či zevnitř to také nelze. Nevím co teď s tím (auto mám v práci v garáži) takže kdo poradí, budu mu vděčný, když zítra budu moci odjet domů Jediné co mne napadá, že zámek jsem dal buď o nějaký milimetr níže či výše nežli bylo zdrávo, zámek se zamkl a při odemčení se zápatka nevrátila nazpět, ale prosil bych i nějakou kloudnou radu od někoho, kdo tomu více rozumí a měl to vícekrát rozebrané, zámek jsem měl rozebraný prvně a čuměl jsem na to docela jako tele z jara. (já vím, za blbost se platí, ale s tím už teď moc nenadělám) Předem díky za odpověď či radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 vytiahni klucku z vonku, vypac to tiahlo a potiahni ho. tak to otvoris, mas ho bud moc volne alebo nasponovane. teraz si nie som isty. ale vytahuje sa pri vytiahnutej klucke a vracia sa tusim pri pevne pritlacenej. pohladaj v montaznych navodoch je presny postup. ale otvoris tak ako vravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Mas moc nasponovane lanko co ide do vonkajsej klucky.Zatiahni za klucku z vonkajsej strany.Malym uzkym srobovakom povol to lanko . Nech ma volu a otvoris dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobanek Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) EDIT: Odzkoušeno, odstraněno, díky moc za radu!!!! Editováno: 10. Březen 2009, autor: Bobanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Svoboda Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 čau, potřeboval bych pomoct....nebliká mi LED (občas teda jde, občas ne, ale většinou nejde) ve dveřích u řidiče Octavia I 1.6, problém je v tom že mi safelock funguje(zevnitř nejde otevřít) a LED funguje taky(při testu se rozbliká), myslíš že by to mohli být kabely ve dveřní průchodce? někdo mi říkal, chyba je v těch dveřích který se odemknou když zamknu zevnitř(na panelu řidiče) - odemknou se právě u řidiče...tak nevim kde mam hledat problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.