Publikováno Březen 9, 200916 r Ahoj všichni, nevím jestli jste někdo již měl možnost řešit podobný problém, ale opravoval jsem spínač světla při otevření dveří, povedlo se. U toho se mi i vylomil (rozpadl) lehce zámek, spraveno (opravnou sadou za par desítek korun ze škodovky), odzkoušeno, zámek plně funkční. Bohužel zavřel jsem dveře, zamkl - odemkl (čudl zaskočil - vyskočil) ale dveře již otevřít nelze. Zkoušel jsem odemknout či zamknout vícekrát, bez vysledku. Táhlem kliky zvenčí či zevnitř to také nelze. Nevím co teď s tím (auto mám v práci v garáži) takže kdo poradí, budu mu vděčný, když zítra budu moci odjet domů Jediné co mne napadá, že zámek jsem dal buď o nějaký milimetr níže či výše nežli bylo zdrávo, zámek se zamkl a při odemčení se zápatka nevrátila nazpět, ale prosil bych i nějakou kloudnou radu od někoho, kdo tomu více rozumí a měl to vícekrát rozebrané, zámek jsem měl rozebraný prvně a čuměl jsem na to docela jako tele z jara. (já vím, za blbost se platí, ale s tím už teď moc nenadělám) Předem díky za odpověď či radu.
Březen 9, 200916 r vytiahni klucku z vonku, vypac to tiahlo a potiahni ho. tak to otvoris, mas ho bud moc volne alebo nasponovane. teraz si nie som isty. ale vytahuje sa pri vytiahnutej klucke a vracia sa tusim pri pevne pritlacenej. pohladaj v montaznych navodoch je presny postup. ale otvoris tak ako vravim.
Březen 9, 200916 r Mas moc nasponovane lanko co ide do vonkajsej klucky.Zatiahni za klucku z vonkajsej strany.Malym uzkym srobovakom povol to lanko . Nech ma volu a otvoris dvere.
Březen 9, 200916 r Autor EDIT: Odzkoušeno, odstraněno, díky moc za radu!!!! Upraveno Březen 10, 200916 r od Bobanek
Červen 25, 201015 r čau, potřeboval bych pomoct....nebliká mi LED (občas teda jde, občas ne, ale většinou nejde) ve dveřích u řidiče Octavia I 1.6, problém je v tom že mi safelock funguje(zevnitř nejde otevřít) a LED funguje taky(při testu se rozbliká), myslíš že by to mohli být kabely ve dveřní průchodce? někdo mi říkal, chyba je v těch dveřích který se odemknou když zamknu zevnitř(na panelu řidiče) - odemknou se právě u řidiče...tak nevim kde mam hledat problém..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.