different21 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nevie mi tu náhodou niekto poradiť ako zapojiť el okná?? mám fabiu 2000 clasica a tak som chcel dať nové už mám jednotku 6Q1...049 D... lenže je problém s tým že som zohnal sťahovanie okien ktoré má v predu LIN zapojenie a vzadu CAN... neviem teda či sa to vôbec bude nejak dať... prosím prípadné návrhy alebo el. schéma... zatial dakujem uživateli Strojvudce za pomoc...kedže som ani nevedel určiť čo je LIN a čo je CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Co ty píšeš že máš je BSG.Ty co potřebuješ je komfortku.Musíš se rozhodnout jestli to budeš dělat CANU nebo LINU jsou různě zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Stačí číst a hledat tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) viem že to je BSG, no mne sa jedná o to že som to chcel zapojiť bez komfortky...vraj to ide ale iba cez CAN... nechcem totiž mať centrál ani el vyhrievane zrkadlá iba čisto elektriku v oknách nedá sa ten LIN nejak prerobiť ?? ja už som presiel všetko a hladal tu všade na fore ale tento problem sa tu neriešil Editováno: 10. Březen 2009, autor: different21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 CAN KOMUNIKUJE PO DVOU DRÁTECH A LIN PO JEDNOM.FUNGUJE TO I BEZ KOMUNIKACE MEZI JEDNOTKAMI.NEPUJDOU NĚKTERÉ FUNKCE CONFORTU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-60 Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 chcem sa spitat ked chcem dorobil el okna do predu a chcem pouzit originalne ovladace tak ich mam ako zapojit z motorcekmi ked si kupim motoceky Fabia kid ? do predu dakjem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 origo ovladače půjdou jen s origo stahovačkama.. ty dodělávací mají úplně jiný systém ovládačů.. jedině bys to musel nějak dobastlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.