zdsamct Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ted resim problem co je v nadpisu,hodne jsem o tom cetl vsude mozne,psal jsem i na microsoft,nejakou predstavu o tom jak to probiha mam ale i tak vase pripadne zkusenosti potesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Downgrade probiha jednoduse. Zakoupis si VIstu Bussines, sezenes si seriove cislo na XP, nainstalujes XP a pak zavolas na linku pro aktivaci a reknes ze si zakoupil Vistu Bussines a chces aktivovat XP, nahazes ji tam ten kod co ti XP vygeneruji a ona ti nadiktuje kod co mas napsat do policek a mas to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Promazány plky Microsoft oficiálně downgrade nabízí, musí se o něj požádat, ale pozor, ne pro Visty Home Edition. K Kdysi jsem o tom uvažoval kvůli problémům s bruderovým NTB, ale na tomhle to skončilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kdyz uz to byly i moje plky a nebyly totalne offtopic, od kdy se promazava v Lamparne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 co se da delat,prisel jsem az ted a co tady kdo plkal se stejne nedozvim,treba by to k necemu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jinak diky,takto nejak to asi pujde,snad se to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kamarad si zakoupil XP a nainstaloval XP, nyni pouziva XP a Visty jsou nekde na skrytym oddilu, startuje to normalne s XP... Vse co vim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 já už jsem se tu vyjádřil..bohužel mi to někdo smazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.