mirus007 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahojte, Nevím kam umístit dálkové ovladače pro Ipod a Navigaci. Prosím poradtě kam umístit, aby bylo v dosahu mě i spolujezdce (popř. bylo by možné nějaké foto) Dalkové ovládání bude přideláno oboustraným lepícím suchým zipem Díky všem za odpovědi a názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 zespod pod loketku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 zespod pod loketku O tom se také přemýšlel, tam by se vešel jen od Ipodu. Ale ovladač od Tomtoma je moc velkej a vůbec si nevím rady. Chci hlavně, aby to vypadalo pěkně a nekazilo design uvnitř auta. Díky za ukázky vašich interiéru + rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koyote Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 já mám dálkové ovládání od rádia přídělané vedle sedačky řidiče. Vzhled interiéru to vůbec nekazí, a rádio se odtud pěkně ovládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.