j0ska Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak mám díky ferdově šikovnosti navi spravenou. Maxidot a hlavně MF volant funkční. Díky Byl jsem překvapený, že se nesmazaly mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Jen chci upozornit, že u Josky se nejedná o komerční záležitost, ale on byl jeden z mála co mi tady na fóru pomohl....Myslím si, že tím je řečeno vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 několikrát jsem z jiných topiců smazal poděkování pro ferdu25, prt. to do technických témat prostě nepatří, ale ani v bazaru to není ideální, takže zakládám tohle téma a kdo chce ferdovi za něco co pro něj udělal poděkovat nebo naopak vyhubovat, ať to udělá tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 I já si přidám svojí trošku do mlýna.Díky FERDOVI mi perfektně běhá RNS 510 , Nový ovládací panel Climatronic a různé jeho vychytávky díky jeho dovednosti a schopnostem.I nadále budu využívat jeho odborné pomoci a to samé bych doporučil i ostatním,pokud chtějí mít vše 100%. Ferdo,máš zlaté ručičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 několikrát jsem z jiných topiců smazal poděkování pro ferdu25, prt. to do technických témat prostě nepatří, ale ani v bazaru to není ideální, takže zakládám tohle téma a kdo chce ferdovi za něco co pro něj udělal poděkovat nebo naopak vyhubovat, ať to udělá tady. To by těch kapliček asi muselo být víc. Zkrátka je pro každého jiný metr... A ještě to vypadá, že jsem tohle téma založil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To jen tak vypadá. Nechtěl jsem ferdovi upírat zásluhy, proto je to teď tady a každý kdo po něčem takovém touží, nechť se ozve, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ferda je borec a taky jsem s ním jednou obchodoval Míšo: já chci taky kapličku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 počkejte, to jako myslíte vážně? to bude za chvíli téma ostatní plný "kapliček" na chválení? třeba Dolimu, Cosbymu, superfattymu...? pak teda at žije přehlednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Luke: no jasně...já mám taky kapličku i když nevím za co...Mišák to včera založil ale domluvim se s ním na smazání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 počkejte, to jako myslíte vážně? to bude za chvíli téma ostatní plný "kapliček" na chválení? třeba Dolimu, Cosbymu, superfattymu...? pak teda at žije přehlednost... Myslím, že je to trochu nedomyšlené. Fórum je plné takových příspěvků a nikomu to do teď nevadilo. Jak říkám. Na každého jiný metr a najednou se nám do toho ti chápaví a tolerantní nějak zamotávají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 sice nechápu ten jinej metr, ale je fakt, že když napíšu píča, tak to nikomu nevadí, ale když napíše vorlajz prdel, tak se to smázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) jinej metr: někomu se maže a někomu ne podle toho kdo koho na5ere Editováno: 25. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ale kluci, to myslíte vážně?? Píčy se tu mažou a editujou běžně a vorlajzovi se vše nemaže, dostkrát jsem ho upozorňoval než to varování za OT dostal. Mimochodem je taky moderátor pro OII, takže ty píčy a OT může mazat a řešit i sám, nejen dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 fakt, že jediný kto maže a tu moderuje je Mischicka, ale treba mazať všetky nadávky každému vorlajz maže iba citácie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Díky Maroši, že se na to dokážeš podívat i z druhé strany, máš u mě pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 mischo já to chápu taky, jen si myslim, že to občas zbytečně moc prožíváš. a k tomu třikrát píča píča píča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 vsak p*** je krasna vec, co je na tom, vsichni ji mame radi, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No myslím, že už to tady můžu lock, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zrovna včera mi napsal jeden z těch "spravedlivých"...kolem 11.3. mi napíše, že za 14 dnů by přijel, a že se určitě ozve...pak mi včera večer napsal, že už to má v autě a jen mu trochu něco zlobí(jednou jde podruhý ne)...no tak než jsem ho zaškatulkoval tak jsem mu napsal ať mi pošle kódování toho a toho a pak jsem zjistil o koho se jedná..no a pak jsem jen koukal, jak funguje správnej člen fóra. Protože na informaci kde to montoval mi napsal, že někdo v Praze a na dotaz proč se teda obrací na mě mi jen napsal, že chci za všechno platit...jo opravdu seriózní jednání..že dokud mi tvrdil, že mu to namontuje servis měl z mé strany všechny potřebné informace to nějak zapomněl..No člověk se furt učí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj, život je samý překvapení a lidi začínaj bejt vychcaný čím dál víc, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ukrást můj obrázek a dát si tam svoje logo to je prasárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A tady další příklad: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1100495 Dát si svoje logo na můj obrázek co jsem vytvořil je prasárna..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tak jestli si Jaster dal ještě k logu copyright a ten obrázek je tvůj, tak to už je fakt do nebe volající drzost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Tak na něj jukni... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=134419 Editováno: 6. Duben 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Příspěvek s mým: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=936375 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.