Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mám díky ferdově šikovnosti navi spravenou. Maxidot a hlavně MF volant funkční. Díky :palec2:

Byl jsem překvapený, že se nesmazaly mapy. :kuk:

Jen chci upozornit, že u Josky se nejedná o komerční záležitost, ale on byl jeden z mála co mi tady na fóru pomohl....Myslím si, že tím je řečeno vše.

několikrát jsem z jiných topiců smazal poděkování pro ferdu25, prt. to do technických témat prostě nepatří, ale ani v bazaru to není ideální, takže zakládám tohle téma a kdo chce ferdovi za něco co pro něj udělal poděkovat nebo naopak vyhubovat, ať to udělá tady.

• 2 týdny později...

I já si přidám svojí trošku do mlýna.Díky FERDOVI mi perfektně běhá RNS 510 , Nový ovládací panel Climatronic a různé jeho vychytávky díky jeho dovednosti a schopnostem.I nadále budu využívat jeho odborné pomoci a to samé bych doporučil i ostatním,pokud chtějí mít vše 100%.

Ferdo,máš zlaté ručičky.

• Autor
několikrát jsem z jiných topiců smazal poděkování pro ferdu25, prt. to do technických témat prostě nepatří, ale ani v bazaru to není ideální, takže zakládám tohle téma a kdo chce ferdovi za něco co pro něj udělal poděkovat nebo naopak vyhubovat, ať to udělá tady.

To by těch kapliček asi muselo být víc. Zkrátka je pro každého jiný metr... :feve:

A ještě to vypadá, že jsem tohle téma založil já.

To jen tak vypadá.

Nechtěl jsem ferdovi upírat zásluhy, proto je to teď tady a každý kdo po něčem takovém touží, nechť se ozve, není problém.

Ferda je borec a taky jsem s ním jednou obchodoval :palec2:

Míšo: já chci taky kapličku :smich:

počkejte, to jako myslíte vážně? to bude za chvíli téma ostatní plný "kapliček" na chválení? třeba Dolimu, Cosbymu, superfattymu...? pak teda at žije přehlednost...

Luke: no jasně...já mám taky kapličku i když nevím za co...Mišák to včera založil ale domluvim se s ním na smazání.

• Autor
počkejte, to jako myslíte vážně? to bude za chvíli téma ostatní plný "kapliček" na chválení? třeba Dolimu, Cosbymu, superfattymu...? pak teda at žije přehlednost...

Myslím, že je to trochu nedomyšlené. Fórum je plné takových příspěvků a nikomu to do teď nevadilo.

Jak říkám. Na každého jiný metr a najednou se nám do toho ti chápaví a tolerantní nějak zamotávají....

sice nechápu ten jinej metr, ale je fakt, že když napíšu píča, tak to nikomu nevadí, ale když napíše vorlajz prdel, tak se to smázne lol

• Autor

jinej metr: někomu se maže a někomu ne

podle toho kdo koho na5ere

Upraveno od j0ska

Ale kluci, to myslíte vážně??

Píčy se tu mažou a editujou běžně a vorlajzovi se vše nemaže, dostkrát jsem ho upozorňoval než to varování za OT dostal. Mimochodem je taky moderátor pro OII, takže ty píčy a OT může mazat a řešit i sám, nejen dělat.

fakt, že jediný kto maže a tu moderuje je Mischicka, ale treba mazať všetky nadávky každému :) vorlajz maže iba citácie lol:p

Díky Maroši, že se na to dokážeš podívat i z druhé strany, máš u mě pivo -_-

mischo já to chápu taky, jen si myslim, že to občas zbytečně moc prožíváš.

a k tomu třikrát píča píča píča :smich:

vsak p*** je krasna vec, co je na tom, vsichni ji mame radi, no ne? :smich:

No myslím, že už to tady můžu lock, ne :smich:?

Zrovna včera mi napsal jeden z těch "spravedlivých"...kolem 11.3. mi napíše, že za 14 dnů by přijel, a že se určitě ozve...pak mi včera večer napsal, že už to má v autě a jen mu trochu něco zlobí(jednou jde podruhý ne)...no tak než jsem ho zaškatulkoval tak jsem mu napsal ať mi pošle kódování toho a toho a pak jsem zjistil o koho se jedná..no a pak jsem jen koukal, jak funguje správnej člen fóra. Protože na informaci kde to montoval mi napsal, že někdo v Praze a na dotaz proč se teda obrací na mě mi jen napsal, že chci za všechno platit...jo opravdu seriózní jednání..že dokud mi tvrdil, že mu to namontuje servis měl z mé strany všechny potřebné informace to nějak zapomněl..No člověk se furt učí.

jj, život je samý překvapení a lidi začínaj bejt vychcaný čím dál víc, bohužel :(

• 2 týdny později...

Ukrást můj obrázek a dát si tam svoje logo to je prasárna...

tak jestli si Jaster dal ještě k logu copyright a ten obrázek je tvůj, tak to už je fakt do nebe volající drzost...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.