Kosta103 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) držák pod sedadlo pro OII jsem kupoval tento týden ve Škodovce za 176,-Kč + DPH. Něco málo jsem dal za potřebné šroubky a plastové nýtyNa ten už lze namontovat libovolný hasičák, pokud má svůj držák Hod prosimtě fotku toho plastu a celkově abych věděl jak to tam jee docela bych to taky bral mam doma hasičak z OII i s držakem dikes Editováno: 16. Duben 2009, autor: Kosta103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santafe Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kam že jsi ho umístil? Nějak tomu nerozumím. Videl som to v jednej octe.Bolo to na spolujazdcovej strane hned po odkladacou prepazkou.V tych miestach kde ma spolujazdec nohy ale po lavej strane.Bol to taky maly sikovny hasicak a ten mechanizmus bol na takom principe ze si potiahol len taku buzirku a komplet ti vypadol.Ale nejak som to neluskal a tiez ma vtedy nenapadlo sa ho opytat kde to kupil.Malinko to sice vadilo v priestore noh ale vyzeralo to celkom solidne Takze asi tak,ak ho nahodou stretnem urobim foto,ale nic neslubujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Aha, už asi rozumím...ve staré Š110 byl podobný držák u noh řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santafe Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Presne presne btw ty ho mas niekde umiestneny ci len tak pohodeny ako ja v kufri? Inak urcite to viete ale v polsku je uz povinny!!mal som tu moznost ze ma uz zastavili a prve co kontrolovali tak ci mam hasicak< asi ma chceli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mám ho v kufru na pravé straně v té síťce...jeden čas jsem ho měl v kapse pod sedačkou a asi ho tam zas vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Hod prosimtě fotku toho plastu a celkově abych věděl jak to tam jeedocela bych to taky bral mam doma hasičak z OII i s držakem dikes není to plast, ale plechový výlisek, který má čtyři nožičky, za které ho přišroubuješ na připravené pozice zespodu sedačky. Na tento výlisek se přišroubuje vlastní držák hasičáku. Na sedadle se ještě vyndá přední plast, hasičák je pak vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nakoniec som ho supol do kufra a asi tam aj zostane. Este ho tam prichytim suchym zipom aby mi nelietal ked idem po nerovnostiach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožko Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Presne presne btw ty ho mas niekde umiestneny ci len tak pohodeny ako ja v kufri? Inak urcite to viete ale v polsku je uz povinny!!mal som tu moznost ze ma uz zastavili a prve co kontrolovali tak ci mam hasicak< asi ma chceli Niekde som čítal že v Poľsku je povinný,ale iba pre Poliakov.Policajti konajú nezákonne ak za to vyberajú pokuty od cudzích štátnych príslušnikov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Ahoj...já jsem si hasičák přišrouboval na loketku mezi zadními sedadly zevnitř kufru...je tak přístupný z kufru i z interiéru Pod sedadlem,bych měl strach,že by mi do toho někdo kopal a nedejbože by ho dokázal spustit Tento způsob viděl u jednoho zdejšího člena ... NENÍ TO MŮJ NÁPAD ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosamrsk Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 jedna vychytávka do vozidel také existuje. Zpravidla dochází k požárům z místa motoru. Nějaká firma v Roudnici vyrábí hasicí přístroj přímo do motoru, který má hadici nataženou kolem dokola. Ta hadice je speciální v tom, že snáší určité teploty, ale jak dojde k zahoření, hadice se protaví a automaticky začne hasit. Již se to prodává několik let a mají to patentované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 ja som kupil lidlacky hasicak a nahodil som ho do dier po deliacej mrezi N1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Ahoj, chci si buď pod sedadlo řidiče, nebo spolujezdce namontovat hasicí přístroj. Zatím jsem uvažoval o této klasické sestavě: 1) rám pro držák hasicího přístroje (1Z0860359), 2) držák hasicího přístroje (1Z0860231A) a 3) hasící přístroj (1Z0860277). Tento hasicí přístroj stojí ale mezi 1.300 až 1.500 Kč podle e-shopu. Na www.obautodily.cz jsem našel tento hasicí přístroj (http://www.obautodily.cz/hasici-pristroj-praskovy-vitkovice-htb-a-s-1-kg-5029cz551/) za 220 Kč. Držák, který je jeho součástí, se podle fotek zdá být z umělé hmoty. Napadlo mě, že tento hasicí přístroj bych ho vzal místo 3). Jedinou otázkou je, jestli se tento hasicí přístroj vejde do držáku 2) a půjdou zapnout uchycovací pásky, které přichycují hasicí přístroj v držáku. Máte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.