Mizera Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Čus, mám Octu z konce 99 se starým DO . To furt ztrácí kod......prostě je dead. Chtěl bych ho nahradit nějakým novým, ale nechce se mi bastlit nejaká další jednotka ke komfortce viz. Rakso atd. Jde přizpůsobit nejaké DO k mojí komfortce: 1C0 962 258 J Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 toto je už bastl, není to originál. Baterku máš OK? Ty nemáš komfortku, ale jednotku centrálu (máš jen centrál, elektrická okna NE) takže nejsnažší bude si koupit nějaké jiné DO s jednotkou, pokud to, co máš se nedá už nové sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizera Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 toto je už bastl, není to originál. Baterku máš OK?Ty nemáš komfortku, ale jednotku centrálu (máš jen centrál, elektrická okna NE) takže nejsnažší bude si koupit nějaké jiné DO s jednotkou, pokud to, co máš se nedá už nové sehnat. Baterku mám OK. Pochybuju, že se něco takovýho ještě dodává a tyhle ovladače jsou prej úplně na nic, takže bych se jich rád zbavil. Půjde na tu jednotku CZ nabastlit teda např. neorigo vyhazovák? Předpokládám, že asi by to nemel bejt problem. Jestli někdo máte zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jj, není to problém udělat, nejprv s emusíš zbavit té současné jednotky, obě tam být nemůžou, mohlo by to blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizera Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tuhletu krabičku mám připojenou k tý větší krabičce s číslem: 1CO 962 258 J. Když zamknu-odemknu auto dálkou, v tom cvakaj relátka........to asi bude jednotka DO, ne? Znáte to někdo? Šli by ty dráty co k tomu vedou použít pro připojení jiný jednotky DO? Jestli plácám blbosti, tak na mě nekřičte, jsem v tomhle ohledu naprostá panna :-D Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dostat kupit univerzalne Dialkove ovladanie. Nakodovat k tej jednotke co mas v aute a hotovo. Nic netreba prerabat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizera Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dostat kupit univerzalne Dialkove ovladanie. Nakodovat k tej jednotke co mas v aute a hotovo. Nic netreba prerabat!!! Tak to by bylo super.......na jaký frekvenci to může běhat, nikde jsem to tam nenašel, ani na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To uni dialkove si frekvenciu nakoduje a ulozi do pamete. Nemusis vediet frekvenciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizera Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) To uni dialkove si frekvenciu nakoduje a ulozi do pamete. Nemusis vediet frekvenciu. Dokážeš mi nějaký doporučit? Podle zkušeností. Abych nekoupil něco, co vydrží rok a potom to budu muset kodovat každejch 14dní, jako ted :-D Jestli se nedelaj univerzální DO integrovaný v klíči? Nějak po netu z toho nejsem moudrej. Editováno: 14. Březen 2009, autor: Mizera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tu je odkaz na UNI D.O. http://www.spal.cz/dalkovy-ovladac-do-uni.html?id=9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizera Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tu je odkaz na UNI D.O. http://www.spal.cz/dalkovy-ovladac-do-uni.html?id=9007 OK, to vypadá slibně.....díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nie je zac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil36 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 zdravim tu adresu čo tu mate na to univeryalne dialkove nefunguje . tiež mam ten isti problem z autom je tam ta ista krabička len nemozem zohnat dialkove. dakujem za skore odpisanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.