Přejít na obsah

Vadné DO Octa99_náhrada?

Mizera

Doporučené příspěvky

Čus, mám Octu z konce 99 se starým DO post-31297-1236939595.jpg. To furt ztrácí kod......prostě je dead. Chtěl bych ho nahradit nějakým novým, ale nechce se mi bastlit nejaká další jednotka ke komfortce viz. Rakso atd. Jde přizpůsobit nejaké DO k mojí komfortce: 1C0 962 258 J

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toto je už bastl, není to originál. Baterku máš OK?

Ty nemáš komfortku, ale jednotku centrálu (máš jen centrál, elektrická okna NE)

takže nejsnažší bude si koupit nějaké jiné DO s jednotkou, pokud to, co máš se nedá už nové sehnat.

Baterku mám OK.

Pochybuju, že se něco takovýho ještě dodává a tyhle ovladače jsou prej úplně na nic, takže bych se jich rád zbavil. Půjde na tu jednotku CZ nabastlit teda např. neorigo vyhazovák? Předpokládám, že asi by to nemel bejt problem. Jestli někdo máte zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Tuhletu krabičku post-31297-1237050366_thumb.jpg mám připojenou k tý větší krabičce s číslem: 1CO 962 258 J. Když zamknu-odemknu auto dálkou, v tom cvakaj relátka........to asi bude jednotka DO, ne? Znáte to někdo? Šli by ty dráty co k tomu vedou použít pro připojení jiný jednotky DO?

Jestli plácám blbosti, tak na mě nekřičte, jsem v tomhle ohledu naprostá panna :-D

Dík.

Odkaz ke komentáři

To uni dialkove si frekvenciu nakoduje a ulozi do pamete. Nemusis vediet frekvenciu. :)

Dokážeš mi nějaký doporučit? Podle zkušeností. Abych nekoupil něco, co vydrží rok a potom to budu muset kodovat každejch 14dní, jako ted :-D

Jestli se nedelaj univerzální DO integrovaný v klíči? Nějak po netu z toho nejsem moudrej.

Editováno: , autor: Mizera
Odkaz ke komentáři

• o 11 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...