wilson Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdravim,chci se zeptat,hraj jsem si s diagnostikou,jenom sem mazal chyby a udelal test akcnich clenu,pritom jsem mel zaply radio,a kdyz sem odpojil kabel,a chtel nastartovat tak nic,nejsipis to bude baterka,protoze mi zajelo i radio a nesli stahnout okynka,ale chci se zeptat,jestli sem s tim kabelem neco nemohl pos.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Odmeraj baterku a si na istote. Mazanim chyb a testom akcnych clenov asi auto komplet neumrtvis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Plně souhlasím s juro sdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Moc dik,byla to baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.