Publikováno Březen 13, 200916 r Mozna se to nekde uz psalo ale hledam a nemuzu najit. Mam octavii 99, 81kw + chip Auto prestalo nejak ject a zvysila se spotreba o cca 2 litry.. Napadla me vaha vzduchu, ale je to pul roku, byla menena.. jezdim v praze, je tu velka prasnost, napadlo me zda li to na to nema nejaky vliv, zda li to zas vahu neznicilo... Vaha je Bosh Predem dikes za rady.. Upraveno Březen 13, 200916 r od Smooth
Březen 14, 200916 r Ak mas pri sebe niekoho ,kto ma Vag a vie pouzivat TDI Graf tak to v pohode zistis.
Březen 14, 200916 r Autor To je problem to nemam. dneska jsem to byl zas project a do kopce to hazelo i momentalni spotrebu kolem 22 litru, to jsem tam v zivote nevidal.... koukal jsem na aukro na ty servisni kabely: http://www.aukro.cz/item580896947_diagnost...udi_octavia.htm v mym servise chtej za pripojeni na vag 500 ) to se mi moc nechce davat, to si ho radsi koupim..
Březen 14, 200916 r Skus napisat SZ clenovi s nikom : juke.box Mam od neho nejake veci-mozno pomoze. Myslim tu diagnostiku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.