Smooth Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Mozna se to nekde uz psalo ale hledam a nemuzu najit. Mam octavii 99, 81kw + chip Auto prestalo nejak ject a zvysila se spotreba o cca 2 litry.. Napadla me vaha vzduchu, ale je to pul roku, byla menena.. jezdim v praze, je tu velka prasnost, napadlo me zda li to na to nema nejaky vliv, zda li to zas vahu neznicilo... Vaha je Bosh Predem dikes za rady.. Editováno: 13. Březen 2009, autor: Smooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ak mas pri sebe niekoho ,kto ma Vag a vie pouzivat TDI Graf tak to v pohode zistis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smooth Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To je problem to nemam. dneska jsem to byl zas project a do kopce to hazelo i momentalni spotrebu kolem 22 litru, to jsem tam v zivote nevidal.... koukal jsem na aukro na ty servisni kabely: http://www.aukro.cz/item580896947_diagnost...udi_octavia.htm v mym servise chtej za pripojeni na vag 500 ) to se mi moc nechce davat, to si ho radsi koupim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Skus napisat SZ clenovi s nikom : juke.box Mam od neho nejake veci-mozno pomoze. Myslim tu diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smooth Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 ja ti diks nevis odkad je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hradec Kralove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.