Přejít na obsah

F1 TDI 74 KW

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, jak má uzpůsobený výfukový systém F1 1.9 TDI? Začalo mi pod nohama u řidiče něco rezonovat (kov na kov cca při 1100 ot.) a trochu to klepe do pedálů (pokud je to tím). Jsou svody, potom vlnovec, turbo, katík a zbytek nebo jak je to tam? A ještě jeden poznatek k tomu, jak mile nastartuji třeba po ránu, splodiny jsou docela silně cítit v kabině...poraďte čím by to mohlo být, případně na co F1 v tomto směru trpí...díky :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těžko říct, nemám moc velké možnosti si to někde zvednout a kouknout na spodek. Problém v tom bude určitě, protože od doby, kdy tento zvláštní zvuk pozoruji, se mi rapidně zvětšila spotřeba (pod 8 se nevejdu - město) a rezonující zvuk je stále silnější, tah auta menší...

Odkaz ke komentáři

šutr: to chce někoho kdo tomu rozumí, popř. tu rampu - tady můžem spekulovat do haleluja, ale když se ani neví kdě přesně to "klepe"....každopádn bych s tim moc zbytečně nejezdil a co nejdřív to dal tomu známému, ať někde nezůstaneš vyset :feve:

Odkaz ke komentáři

no jasný... Měl jsem mu to odvézt teď na víkend, ale nakonec to padlo, tak snad si udělá co nejdřív čas :palec2: až to bude OK, tak sem napíšu čím to bylo případně pro ostatní...i když tuto závadu prozatím řeším jen já :smich: díky všem za rady

Odkaz ke komentáři

Neboj, nejsi v tom sám. Až na to rezonování je to u mě podobný - vysoká spotřeba, někdy po nastartování smrad splodin a občas to vydává takový divný zvuky. Nikdy předtím jsem chrochtu neměl, tak nevím, jak to má/nemá znít a za kolik to jezdí... :help: Takže až to vyřešíš, určitě dej vědět, ať neměním půl auta zbytečně. :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

takže spotřeba nyní kolem 5.5 podle toho jak tomu šlapu...Od výfuku už nic nerezonuje, byl volny nějaky plechový za svodama, a spotřeba se zlepšila přezutím na letňáky (logicky) a dále výměnou palivového filtru a vzduchového filtru...to byl asi můj problém, protože auto rok výroby 2000 a mám pocit když jsem to viděl, že to asi jeětě žádny majitel přede mnou nemělnil :kuk: ... takže momentálně spokojenost a autí šlape jak má :palec2::palec2::palec2:lol jo a smrad splodin? Cítit už taky není

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...