andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 zdar. chcem sa opytat na montaz laktovej opierky na OI r.v. 1998 viem ze tu niekde je navod ale to je na facelift ale ja mam tu staru pristrojovu dosku a neviem kam a ako ju umiestnit nakolko sa u mna neda vybrat priestor kde by mala byt resp. je tam miesto pre umiestnenie flasky alebo nieco take ... prosim o radu kam ju umiestnit a ako to ostatne uz asi bude rovnake ako pri facelift ... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Pozri sem. Potrebujes vhodnu opierku. http://www.skoda-tuning.cz/foto_d.php?cisl...a9d3e65feb5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ja sa v tom nevyznam ale podla mna tam ma ist original opierka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No ved prave. Origo opierka potrebuje origo plast stredoveho tunela. Pokial mas kryt bez opierky musis kupit opierku co sa montuje na ine body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 a co tak vymenit plast kam ide opierka alebo to nejako odstranit resp. uvolnit tam priestor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Pokial si uz kupil opierku musis kupit aj kryt. Viac ti neporadim -nie zeby som nechcel,ale nemam skusenosti s kombinaciou roznych druhov opierok a krytov tunelov. Pozeral si do INSTALACNYCH MANUALOV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Da sa namontovat aj origo opierka. Treba vyrezat ten plast na pohar nad zadnym popolnikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 aaa serus takze bude stacit ked to nejako od spodu niecim odpilim ... co moze stat tak plast kde sa da v podohode nahodit ta opierka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Demontuj stredovy tunel vyrez tam otvor . Kup laktovu opierku + konzolu 3xmatice a jednu redukciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Koukni se tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry450856 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak to je uz na mna moc zacnime tym demontovanim a co mam dokupit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Este jedna inspiracia: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/loketniOperka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 mmmm no skusim nieco a co by mohol stat ten zadny plast ... original co je uz pripraveny na montaz laktovej opierky ... chcel by som aby to tam pekne pasovalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak to je uz na mna moc zacnime tym demontovanim a co mam dokupit ... Zacni najprv nakupom Kup lakt.opierku, konzolu k laktovej opierke 3x matice +vymedzovaci srob. Az potom demontuj. vyrezes plast a zmontujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 opierku mam komplet trojnozka atd. .. len sa mi nevidi ten plat nechcem to rezat co som videl na tych fotkach nesedi to ako ma je tam medzera ... to sa pokusim zohnat origo plast kde bola opierka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Nesedi to tam, lebo plasty tych opierok z obrazkov by mali byt faceliftove, na predface je trochu ine oplastovanie. Ktory tunel tam mas, c15, alebo 60? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ja mam OI r.v.98 a mam ten vrchny plast c15 ... tam mi to nebude pasovat? neexistuje plast na OI r.v. 98 kde bola original laktova opierka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Bolo by treba skusit, ci Ti tam sadne ta 60-ka, tie sa vyskytuju aj v sedej. Tusim to niekto teraz na nasom sk fore niekto ponuka. Inak len vyrezat prebytocny material, chce to pohrat sa. Lamaci nozik, posunut sedacky dopredu, nahodit trojnozku (moj navod na montaz opierky Ti pomoze) a uz budes len orezavat prebutocny material a dopasovavat. A nasledne mozes z vyrezaneho materialu nalepit a vybrusit (mohlo by to byt menej napadne ako tie gumenne tesnenia z horeuvedeneho linku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nerozumiem co myslis tou 60kou ... volal som do skodovky a vraj aj na OI r.v.98 boli original s otvorom a ak tam nebola laktova opierka bola tam len zaslepka ... nechcem to rezat to je uz krajne riesenie chcel by som aby to tam bolo tak ako ma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 mmm takze mam to na 100% preverene nieje ten tunel s original vybratim na laktovu opierku budem tu musiet asi teda vyrezat ... len mam obavy ze tam vznikne velka medzera ako teda na to aby to bolo ako tak O.K. cim by to bolo najlepsie vyrezat ... ako zistim kolko mam ist resp. ma byt zasunuta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.