Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 jako líbilo by se mi ho mít garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak to i mě Stando a asi v tý zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 já jsem zatím jinou barvu na něm neviděl, ale nemusela by špatně vypadat černá a bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 dělá se ve 4 barvách tuším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tak to se budu muset podívat po netu, jestli tam nenajdu nějaký fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 tady je máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 i ten vnitřek je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak tomu říkám luxus auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 nádherný auto.. fakt... Kam se hrabe předchozí STčko.. zelená je na něm asi nej, ta modrá co byla na Brněnským autosalonu. hmm není to ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 no hlavně ten motor a ten lahodnej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 tak to už je něco jinýho než naše auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak to už je něco jinýho než naše auta tak ale jen o trošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.