Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tyjo podle oprazku to nevypada ale mozna je to z fabie,ale pise ze ma i na octavie jako mozna jo.kazdopadne diky za odkaz, ale kdyby to nahodou mel nekdo doma tak budu radsi

Vloženo

TAK JSEM PŘIŠEL NA TO ŽE stahovačka je ještě starší model co se dávaly do roku 2000 oktavia je sice již po faceliftu ale stahovačku má starou. tak nemá doma někdo tenhle plastík?

Vloženo

Plast na předface neseženeš. Řešením je nákup nové stahovačky,kdy máš na dosmrti pokoj,bo šikovného svářeče,který ti plech upraví na montáž plastiku na face. Ale raději hledej zde na fóru,bo je tady o tom již psáno.

Vloženo

Nemyslím, vím. Sám to na předních stahovačkách mám. Staré stahovačky+nové plasty. Škoda že jsem nenafotil po opravě. Nový plast je přichycen dvěma šroubky. Pokud rozebereš a následně se s tím pohraješ,dojdeš na to sám.

Vloženo

Snad si dobře vzpomínám

- udělej si šablonu,kde budeš mít poznačenou polohu původního plastu

- tu díru v plechovém držáku si nechej zavařit. (2 - 3mm plech myslím)

- nový plast ze strany od přichycení pilníkem srovnej tak,aby ti lícoval s plechem

- nový plast jde ve dvou místech navrtat pro M3 nebo M4 šroubek

- nakonec svrtej podle původní šablony k sobě, v plechu bude závit

- nežli sešroubuješ k sobě musíš natřít díru lepidlem pro závity,střední,nebo velká pevnost

Dál jen mnoho zdaru. Pokud na to máš čas, dej se do toho. Jinak si kup čínu za 900 kč a máš to bez nervů.

• o 1 rok později...
Vloženo

CARTMANKO :palec2: : Tie plastiky sa daju kupit 10 euro sada. ;) ;) :)

ahoj a kde se dá koupit tato sada?? u nás euro není v CZ, šlo by to nějak objednat?? PLS děkuji za radu!!

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak jsem se taky přidal k těm co odešel plast na stahovačce výměna za čínu od DIAMOND za 680Kč. Kvalita vypadá dobře. Práce na hodinku kdo už dveře někdy rozdělával jinak asi déle. Vše ok uvidíme jak dlouho vydrží ale snad dalších 12let. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...