tcheco Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Mate nekdo zkusenost jak by se dalo odlepit(oddelat) to oznaceni TDI co je pod OCTAVIA. Chtel bych to dat pryc s estetickeho hlediska a taky kuli zlodejum, ale mam strach s poskozeni laku. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Je to přilepené kvalitní oboustrankou. Mě se to povedlo odlepit rukou. Chce to působit s citem a pomalu, a dávat pozor, aby se ti protější hrana, než za kterou táhneš, neopřela o lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 ja myslim ze ten kto by ti to chcel ukradnut uz podla vyfuku spozna co v tom mas za motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ja pouzil vlasec. Zbytek lepidla jsem odstranil hadrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 A ti předvídavější už si to koupili bez označení motorizace... P.S.:Pokud jsi teda nekoupil ojetou Octuli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 podřezává se to strunou. Bacha na ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orim Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 To oznacenie normalne odlepis rukou,drzi to tam na obojstrane lepiacom pasiku. Ale ako pisal Kvak podla vyfuku sa da poznat,co tam mas za motor.Napriek tomu tem pasik som tiez odlepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Zajeď do servisu a oni ti to sundají a nemusíš se o nic bát. Já jsem si to přímo z výroby nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Keď som kúpil Fabiu, tak som to označenie tiež dal dole. Ale vlasec nebol po ruke, tak som to trpezlivo páčil starou telefónnou kartou a zadarilo sa. Lepidlo som potom očistil prstom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Asi bych to vůbec neřešil.Jelož zlodeji kradou hlavně TDIčka, aspoń tak to bylo u OI.Nevím jak je to u OII, ale 2,0TDI od 1,9TDI poznáš podle předních brzd.Nemyslím si, že by se to kradlo podle nějakého znáčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 omlouvam se predem ale ze jsme u tech odznacku - nemate nekdo volnej znak CONSTRUCT ? byl bych vdecen v inzerci sem neuspel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 omlouvam se predem ale ze jsme u tech odznacku - nemate nekdo volnej znak CONSTRUCT ? byl bych vdecen v inzerci sem neuspel.... Měl bych mít na 99% se mi někde válejí, napiš mi do pm adresu a pošlu ti v obálce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kk Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Stačí to trocha nahřát horkovzduškou a jde to samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 omlouvam se predem ale ze jsme u tech odznacku - nemate nekdo volnej znak CONSTRUCT ? byl bych vdecen v inzerci sem neuspel.... až ho servu, tak ti ho dám. Nějak se mi na tom zadku nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Pro Ovidiusa : Když neuspěješ pošli E-mail mám ho také někde doma. Poslal bych ti ho v obálce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 No vsichni jste zlati hosi - a ja ho shanim tady na bazaru mesic a nic.... ted behem par minut nekolik..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 to tam chces vazne lepit ovidius? ja som im to servise zakazal, aby ich to ani nenapadlo... ja som na tieto nalepky nejako alergicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 to tam chces vazne lepit ovidius? ja som im to servise zakazal, aby ich to ani nenapadlo... ja som na tieto nalepky nejako alergicky... no jeste uvidim - je to takyvy ten napis ze? ale rozhodne budu mit na vyber ted nemam - ja vim ze to pred zlodejema je uuuplne k prdu ale vis jak.... alespon pred amaterama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 omlouvam se predem ale ze jsme u tech odznacku - nemate nekdo volnej znak CONSTRUCT ? byl bych vdecen v inzerci sem neuspel.... A proč nezajdeš někam, kde to montují? Musí jich tam mít mraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Když to tam máš tak aspoň vědí na co se připravit. Když chceš, tak proč to tam nenalepit. Já jsem taky proti jiného typu nálepek - alarm, kódované radio a bla bla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 omlouvam se predem ale ze jsme u tech odznacku - nemate nekdo volnej znak CONSTRUCT ? byl bych vdecen v inzerci sem neuspel.... A proč nezajdeš někam, kde to montují? Musí jich tam mít mraky... jsem nesmirne linej : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 ...a zabudol si na nalepku z McDonaldu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 TO JE UŽ BOMBA !!! Tady někdo shání nálepku Construct a vy by jste mu polepili auto jak u cirkusáků. Proti gustu nic nemám. Kdyby jsi Ovidio ještě nějakou jinou, já bych se ti po něčem doma podíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 ...a zabudol si na nalepku z McDonaldu... no tu jsem neshanel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ja mam tiez nejake doma, napr. DAS..kludne sa ozvi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.