Tengi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravim borci, jednoho krásného dne jsem si vyrobil led neony pod auto.Nato, že jsem v elektrice úplná LAMA, musím říct, že se mi to celkem povedlo vše svítí jak má nikde se nic nepálí. Vím, že dneska už tzv. "podsvícený" auto není v módě, ale chci si splnit sen.To by bylo tak na úvod. Prolezl jsem celý fórum a nikde jsem nenašel odpověď na to co hledám, tak se tedy ptám kudy od podvozku do interiéru a k baterce. Předem děkuji za odpověď jako foto přihazuju hrubě vyrobený neon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 no k baterke predsa cez motorovy priestor a o interieru cez medzistenu, tade kade vsetky kable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Do interiéru se s kabelem dostaneš třeba otvorem na bovden otevření kapoty pro řízení na pravé straně, stejně jako při tahání mlhovek http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25555 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ciryl napsal: Do interiéru se s kabelem dostaneš třeba otvorem na bovden otevření kapoty pro řízení na pravé straně, stejně jako při tahání mlhovek http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25555 . Děkuji moc to je přesně to co jsem hledal !!! až je budu mít na autě přidám obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Oukej takže už to mám hotový, vypadá to celkem dobře časem dodam fota. P.S. Adminovi se omlouvam za zmatky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 nedalo mi taka technicka poznamka ... led a neon su dve rozne veci aj kde temu sme pochopili, mozno lepsi by bol v tomto pripade nazov led trubice alebo nieco podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 pinoccio napsal: nedalo mi taka technicka poznamka ... led a neon su dve rozne veci aj kde temu sme pochopili, mozno lepsi by bol v tomto pripade nazov led trubice alebo nieco podobne Taky možnost mno porstě lišta a na ní jsou ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.