flixon Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdravím...nemáte někdo zkušenost s výměnou předních sedaček za sportovní skořápky? U skořápek byly jen klasické dva pojezdy a když jsem sundal orig. sedačku tak i s pojezdem a vypadá to, že ten pojezd nejde ze sedačky vytáhnout. Dá se ten pojezd nějak demontovat, nebo musím koupit nový pojezd? Našel jsem takový pojezd http://www.race-land.cz/sedacka-racelandseatbox , ale mám strach že to nepasne Dík za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jedeš závodit nebo tuning, na závody nepotřebuješ pojezd, prostě to tam navař ... Jen doufám, že ne kvůli tuzingu, to musíš vyfotit a zveřejnit, páč si to nedokážu představit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 vykuchal jsem origo sedačku z pojezdu a navařil a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.