Přejít na obsah

Zvlastnost plneho rajdu

TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Po dlhsej jazde som tocil volantom trosku viac uplne do krajnych poloch a vsimol som si uz viac krat ze sem tam.... pri vytoceni max do prava a po spetnom vytoceni do lava sa mi stalo ze som nemohol vytocit volant do krajnej polohy. Chybalo mi ale cca 4cm na obvode volantu, bol tam citit dost odpor... Za studena to ide v pohode do krajnych poloh... Menil som aj olej a nic... Menene mam aj axialne loziska.... a geo mam tiez v poriadku.

Capy nemaju ziadnu volu moze sa stat ze by po dlhsej trase stuhli?

Na ostatnych fabulach co jazdim tak pohoda.... nech robim co robim....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moze to mat nieco spolocne aj s riadenim? Ked vsetko funguje normalne tak ked vytocim volant do plneho rajdu a pustim volant pridam tak sa servo pekne vrati do rovnej polohy(ide lahucko aj volant)... ale ked je volant stuhnuty tak ked vytocim do rajdu a pridam samozrejme nedrzim volant tak sa mi nevrati tak lahko do rovneho stavu, skor by mi zacalo opisovat kruznicu :feve:

Viem tazko sa to vysvetluje, ale ak by mal niekdo podobny problem sem s nim ako to vyriesil.... Rozmyslal som aj nad snimacom mam KOYO, ale diagnostika nic vsetko v poriadku....

Editováno: , autor: TiGeRZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...