TiGeRZ Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Po dlhsej jazde som tocil volantom trosku viac uplne do krajnych poloch a vsimol som si uz viac krat ze sem tam.... pri vytoceni max do prava a po spetnom vytoceni do lava sa mi stalo ze som nemohol vytocit volant do krajnej polohy. Chybalo mi ale cca 4cm na obvode volantu, bol tam citit dost odpor... Za studena to ide v pohode do krajnych poloh... Menil som aj olej a nic... Menene mam aj axialne loziska.... a geo mam tiez v poriadku. Capy nemaju ziadnu volu moze sa stat ze by po dlhsej trase stuhli? Na ostatnych fabulach co jazdim tak pohoda.... nech robim co robim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 servo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Servo to neviem..... nikde nic netecie.... vazne neviem co to moze sposobovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) moze to mat nieco spolocne aj s riadenim? Ked vsetko funguje normalne tak ked vytocim volant do plneho rajdu a pustim volant pridam tak sa servo pekne vrati do rovnej polohy(ide lahucko aj volant)... ale ked je volant stuhnuty tak ked vytocim do rajdu a pridam samozrejme nedrzim volant tak sa mi nevrati tak lahko do rovneho stavu, skor by mi zacalo opisovat kruznicu Viem tazko sa to vysvetluje, ale ak by mal niekdo podobny problem sem s nim ako to vyriesil.... Rozmyslal som aj nad snimacom mam KOYO, ale diagnostika nic vsetko v poriadku.... Editováno: 25. Březen 2009, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zkontroluj kapalinu v servu (jestli ji tam je dost), je mozny ze dochazi k malymu uniku klterej ani nepozorujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kapalinu som uz aj menil stale je jej tam dost ..... neunika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.