Publikováno Březen 24, 200916 r tak mě napadlo založit jedno téma, ve kterým můžeme doslova chatovat... každý večer se tu scházíme a píšeme do všech témat tady v naší sekci OII... a mě už prudí přepínat mezi Hubeňourkem Oteásnkem, hifi car anebo snad Turbem pro každý den... ... co vy na to???
Březen 24, 200916 r Aaa Vorlík, som ťa dlho nepočul. :smich: Jasne, ziadne hadky, ale clovek by si tu mohol aj zahresit tak slusne ne. Upraveno Březen 24, 200916 r od XXX TOMCAT XXX
Březen 24, 200916 r Tak já to kuci asi zabalím protože v práci mi dnes hlava málem spadla na klávesnici...unáva asi...jarní!
Březen 24, 200916 r Já taky povalím do postele...ehm, v posteli už vlastně jsem, spíš jsem chtěl říct půjdu spat, prootože ráno brzo vstávám
Březen 24, 200916 r proč myslíš Skajo???? Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument
Březen 24, 200916 r Autor Skajo, tak napiš, proč si to myslíš... ????!!!!! Martine... cheeeersssss ma frend! Romčo... jdi do posilky!
Březen 24, 200916 r Autor a kdo z vás chodí do hospody???? navíc, proč máme "chatovat" v deseti vláknech u jednotlivejch oktulí, když si můžem povídat tady??? a temáata jednotlivých oktávek se budou věnovat víc autům... co myslíte?
Březen 24, 200916 r Jirko to je asi rekord v tomto roku čo tak skoro? No jestli nepůjdu teď, nemusím chodit už vůbec...v pět mám bejt u kamoša v brnicích, takže kolem půl čtvrtý abych si hodil budíka
Březen 24, 200916 r Ukáže čas jestli se to tady chytne nebo ne ale v zásadě je to dobrej nápad.Aspon si nebudeme kurvit naše hezká vlákna!
Březen 24, 200916 r Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument to som mu vravel veď počkajme na ráno hh
Březen 24, 200916 r Ja chodim len tu do OII a tak do bazaru a sem tam noviniek. Ale do lamparny a hospody zazriem len sem tam.
Březen 24, 200916 r Autor Romčo určitě, náhodou to vypadá, že se to tu rozjelo dost dobře! už jen čekám na mocnou ruku zákona, jak mě potrestá! ... ale když budem držet za jeden vejfuk, tak to obhájíme, ne?
Březen 24, 200916 r Já rozhodně nic proti chat vláknu nemám...ostatně my si to s klukama z brněnskýho okolí zavedli v regionech a ujalo se to víc než dobře...během několika týdnů mám už přes 300 stránek a každej den se tam kecá o všem možným...však pár kluků odsud tam občas mrknou, tak můžou potvrdit ...přecijenom téma se nikdy nikde neudrží a pak akorát někdo buzeruje, že to je OT atd., tady se může mastit pátý přes devátý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.