Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak mě napadlo založit jedno téma, ve kterým můžeme doslova chatovat... každý večer se tu scházíme a píšeme do všech témat tady v naší sekci OII... a mě už prudí přepínat mezi Hubeňourkem Oteásnkem, hifi car anebo snad Turbem pro každý den... lol ... co vy na to??? ;)

Vloženo
proč myslíš Skajo????

Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument ;)

Vloženo

a kdo z vás chodí do hospody????

navíc, proč máme "chatovat" v deseti vláknech u jednotlivejch oktulí, když si můžem povídat tady??? a temáata jednotlivých oktávek se budou věnovat víc autům... co myslíte?

Vloženo
Jirko to je asi rekord v tomto roku čo :D tak skoro? lol

No jestli nepůjdu teď, nemusím chodit už vůbec...v pět mám bejt u kamoša v brnicích, takže kolem půl čtvrtý abych si hodil budíka :feve:

Vloženo
Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument ;)

to som mu vravel :p veď počkajme na ráno :D hh :smich:

Vloženo

Romčo určitě, náhodou to vypadá, že se to tu rozjelo dost dobře! :)

už jen čekám na mocnou ruku zákona, jak mě potrestá! :feve: ... ale když budem držet za jeden vejfuk, tak to obhájíme, ne?

Vloženo

Já rozhodně nic proti chat vláknu nemám...ostatně my si to s klukama z brněnskýho okolí zavedli v regionech a ujalo se to víc než dobře...během několika týdnů mám už přes 300 stránek a každej den se tam kecá o všem možným...však pár kluků odsud tam občas mrknou, tak můžou potvrdit :palec2:

...přecijenom téma se nikdy nikde neudrží a pak akorát někdo buzeruje, že to je OT atd., tady se může mastit pátý přes devátý :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...