vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak mě napadlo založit jedno téma, ve kterým můžeme doslova chatovat... každý večer se tu scházíme a píšeme do všech témat tady v naší sekci OII... a mě už prudí přepínat mezi Hubeňourkem Oteásnkem, hifi car anebo snad Turbem pro každý den... ... co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je rozumny.Hlavně žádny hádky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Aaa Vorlík, som ťa dlho nepočul. :smich: Jasne, ziadne hadky, ale clovek by si tu mohol aj zahresit tak slusne ne. Editováno: 24. Březen 2009, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 suhlas casto sa to zvrhava od povodneho auta k uplne inym veciam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Martine... pssst... aby si tu kluci nemysleli, že spolu tento, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no jasně Cjo... a tomu my co? a tomu my co? předejdem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romčo, prosím tě, nevyvolávej tu hádky, ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jen počkejte, až to tu objeví nějakej horlivej moderátor, ten vám dá lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak já to kuci asi zabalím protože v práci mi dnes hlava málem spadla na klávesnici...unáva asi...jarní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 proč myslíš Skajo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já taky povalím do postele...ehm, v posteli už vlastně jsem, spíš jsem chtěl říct půjdu spat, prootože ráno brzo vstávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Don´t worry mate. Nalejme si čistého červeneho vína. Tak cheers guys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já ti dám hádky až ti budou trenky maly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jirko to je asi rekord v tomto roku čo tak skoro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 proč myslíš Skajo???? Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Skajo, tak napiš, proč si to myslíš... ????!!!!! Martine... cheeeersssss ma frend! Romčo... jdi do posilky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já nemusim Vorliku...já mám natrénováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 a kdo z vás chodí do hospody???? navíc, proč máme "chatovat" v deseti vláknech u jednotlivejch oktulí, když si můžem povídat tady??? a temáata jednotlivých oktávek se budou věnovat víc autům... co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jirko to je asi rekord v tomto roku čo tak skoro? No jestli nepůjdu teď, nemusím chodit už vůbec...v pět mám bejt u kamoša v brnicích, takže kolem půl čtvrtý abych si hodil budíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ukáže čas jestli se to tady chytne nebo ne ale v zásadě je to dobrej nápad.Aspon si nebudeme kurvit naše hezká vlákna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ještě mě napadlo tohle téma vyvěsit... co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Něco už se vymyslí...víš jak se to říká, ne?? ..."Kdo chce psa bít..." ...na plkání máte přeci hospodu by mohl být jeden argument to som mu vravel veď počkajme na ráno hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja chodim len tu do OII a tak do bazaru a sem tam noviniek. Ale do lamparny a hospody zazriem len sem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romčo určitě, náhodou to vypadá, že se to tu rozjelo dost dobře! už jen čekám na mocnou ruku zákona, jak mě potrestá! ... ale když budem držet za jeden vejfuk, tak to obhájíme, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já rozhodně nic proti chat vláknu nemám...ostatně my si to s klukama z brněnskýho okolí zavedli v regionech a ujalo se to víc než dobře...během několika týdnů mám už přes 300 stránek a každej den se tam kecá o všem možným...však pár kluků odsud tam občas mrknou, tak můžou potvrdit ...přecijenom téma se nikdy nikde neudrží a pak akorát někdo buzeruje, že to je OT atd., tady se může mastit pátý přes devátý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.