karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mischicka:pozor na STP...taky jsem žil dříve v dojmu že to je špička mezi aditivy,ale po zveřejnění testu jsem byl překvapen..STP Diesel aditiv dopadl skoro nejhůř!!!!!!!!!! a mělo nejhorší poměr cena-kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tohle se mi honilo hlavou - nepoužívám nic, tak jsem jen vycházel z toho co vídám kolem sebe = reklama, rozšířenost, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jsem zvědavej kdy a jestli vůbec taky budeme mít takovou kvalitu PHM jako třeba v D.....před pár týdny jsem v Německu natankoval plnou do OII 1.9TDI u Aralu--ten jejich diesel-ultimate a to je prostě bomba....Škoda Aralu že ho tu zastínil Shell a ten byl skoro nucen odejít z naše trhu....Opravdu velká škoda!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja zatim pouzivam Shell V-Power (95), myslite ze ma smysl brat spis vic oktanu (Racing), doplnovat nejaka aditiva, zmenit znacku (Benzina, OMV)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Díík Karlosi... Skúsim tam napísať, síce to nemám do Prahy až tak ďaleko na to koľko najazdím, ale pokiaľ nieje zložitá montáž tak poštovné bude určite lacnejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdravím chatu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Koukám že jsou tu stále stejny členové...Maroš: pracuješ vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane co auto? Pracuje se na nem? Uz umiram nedockavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky zdravim, ale koukam ze jen sam sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já sem taky příležitostně zavítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já taky zdravím všechny z moravy, čech a na slovensko tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak nejako... keď je tu nový príspevok tak sem nakuknem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No ale predchozi dva dny tu bylo docela ziveji A kdyz uz jsem se konecne prokousal tolika strankama, tak tu nikdo nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 večer to bude možno horšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já si právě nedovedu nějak představit, že u benzínky vyndám z kufru plechovku s aditivem a leju ho do víčka, který pak otočím do nádrže... natečet to tam vůbec? to nemá žádnou záklopku ta nádrž??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No jo, večer to bude pribúdať "trošku" rýchlejšie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) niečo o haldexe resp. dobré videjko pre vorlajza haldex SII Editováno: 26. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hm, a ja tu zas vecer nebudu. Sakrys... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já si právě nedovedu nějak představit, že u benzínky vyndám z kufru plechovku s aditivem a leju ho do víčka, který pak otočím do nádrže... natečet to tam vůbec? to nemá žádnou záklopku ta nádrž??? Tak tam naleješ napřed aditivum a pak to spláchneš teprve benálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hm, a ja tu zas vecer nebudu. Sakrys... Niekto sa tu vykeceva pocas prace a niekto si to moze dovolit az vecer z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A nekdo pres den z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A niekto aj z práce aj z domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To znamena, ze bud nepracujes, alebo pracujes z domu Ja som sice v praci, ale namiesto obeda som si bol zahrat tenis, no teraz uz asi musim forum nechat tak a treba mi aj cosi spravit este...ja dnes zarezavam tak do 18h30 a po praci ma caka druhe tankovanie na novej oktavke BTW, ked mi pise palubny pocitac dojazd 50km, do akej miery je to spolahlive? Da sa jazdit este par km aj po dojazde 0km? V predoslom aute som mohol spravit este dobrych 60-80km (aj ked uz pisal pocitac dojazd 0 km). Ako to je s OII? Skusal to niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ale pracujem, ale väčšinou na pc a net funguje stále... ;-)))) A keď máš dojazd 0km tak okolo 50 km by to malo vydržať, ja som spravil raz asi 30, ale väčšinou sa snažím tankovať ešte keď mám dojazd tak 100 - 150 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A i B je spravne Dneska mam volno, tak jsem doma (resp na telefonu), ale delam neco na kompu do prace. Takze mam volno a presto pracuju. Jsem asi uchyl, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.