Zitny Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tajemnej jak dva hradi v karpatech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 HAJ GAJS ... dnes nastává čas velké onanie :smich: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Maroši... ja som ju stihol ešte včera a kolieska už sú na aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 tam máš letnú výbavu prehadzoval si to dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 áno dnes, keď som išiel na obed tak vidím, že kamarát má v pneuservise prázdno a len tak stojí medzi dverami tak som mu to hneď z obeda priviezol a už je to hotovooo.... foto je v mojom vlákne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Zdarec Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj Rosťo ....Lubo tak hádam už nenapadne sneh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak dúfam, že nenapadne... Aj prvý sneh v novembri som prejazdil na letných, to bolo hneď prvý víkend ako som kúpil octávku... Idem OFF, končím v práci, skočím ešte do ručnej poumývať zimné kolesá a do garáže s nimi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj všem, tak ako tady žijete, chlapci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 zítra dávám kola... už nevydržím čekat! snad si nebudou zítra v pneuservisu myslet, že si z nich snad dělám APRÍL btw. kola naonanováááána!!! olééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já ještě počkám do víkendu, stejně bych na to teď neměl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 no ja jsem zvedavej jak to zitra cele dopadne. Jdu na GEO, v praci ma prej zurit outbreak wormu, no parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Taky budu muset udělat na letňácích geo...teď mi nehorázně vibruje volant a táhne to krapet doprava, asi sem něco trefil víc než by bylo zdrávo...a to mám ještě dojem, jestli nakonec nebude šišatej elektron, to by se člověk na ty naše cesty nejradši vyprdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 lepší, než kdyby tě to táhlo doleva!!! lo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Přišla vám někomu taky SZ od uživatele omegal? Není to nějaký spam? Editováno: 31. Březen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mne tiez prisla SZ od toho typka. Pytal odo mna v anglictine VIN number Srandista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mně psal toto... Hello! Please help me help.gif i have car identical to this one http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63083 - Octavia2 FL 1.8 DSG, 205/55 r16 Crateris with russian "Paket špatné cesty" this is how it looks like(my car): i want to mount european(normal) springs/"pruziny" to look like this: But i don't know partnumbers of the springs on european cars with 1.8 DSG. Can you tell me them or please ask Sidzej to give me his VIN (i wrote him, but he didn't answer, probably doesn't speak english) Chápu dotaz, ale není mi jasně k čemu chce tvoje VINko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak mne našťastie žiadna od neho neprišla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) nedávajte mu to, nikdy neviete čo sa môže stať, istota je istota ...hocikto si to aj tak može opísať na ulici, ale takto dávať je blbosť Editováno: 31. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jasně, radši neposkytovat žádné info. Nemáte někdo představu kolik stojí nalakování kapoty a nárazníku v metalíze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 možno chce podľa VINu zistiť aké tlmiče má dať, každopádne VIN by som mu nedal ale obj číslo tlmičov asi hej, aj keď mu celkom nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 to je jasné, ale treba ETKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já ETKU mám, ale nemám v ní facelift, takže mu asi nepomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj kuci...jsem totálně vyřízenej!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 ja takisto, mám ETKU a tiež nemám facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.