CHAT pro Octavia II - Stránka 126 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Rosťa19 napsal:
Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? ;)

No, rekl bych ze ridici (="dispeceri" - Zitny promin ;)) jsou na tom daleko hur.. U nas je to narocny hlavne kdyz se neco pos..e. :)

A ja uz taky jdu spat!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ.

Odkaz ke komentáři

Romariooo napsal:
Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ.

obě mají tmavé fólie, červená má černá zrcátka, u modré je bohužel už přelakovali

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...