Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jardo: přesně tak...a jsou hodně nenápadny a je s níma těžka domluva...

Nazdar ahoj kucí

Podle mně se tím ti chlapci i baví, ale zase pokud nestavějí za 140, tak je to myslím v pohodě.

Tak Míla s Rostikem už jsou tady.Kde jsou ostatní???

za chvilku jsem tam :p

taky u vas tak fouka?

Upraveno od TomV

Super pohodova akce, diky Romane :palec2:

Tome: já děkuju žes přijel.Ano,bylo to fajn a kluci před chvíli odjeli.Povedlo se to. :palec2:

taky poděkování hostitelům, maso výborné, spousty příloh a příjemný den, měli jste s akcí spousty práce - děkujeme

Tak jsem nakonec v Bulharsku nezustal a uz se vezu z Nemecka autem domu :) A na mobilu hned kontroluju forum lol

Takze na Velikonoce jsem doma :) A v utery bych mel do Hostivare dorazit :)

Jsem moc rád že se Ti to líbilo.Děkuju za pochvalu.Za chvilku dám fotečky do mého vlákna :palec2:

Romane co mladej? koukam ze mu to dopadlo :)

Tome: to byl boj ale nakonec bylo moc radosti v bytečku protože to opravdu perfektně otočili a zasloužili si výhru :palec2:

ja to teda nesledoval, venoval jsem se navsteve a ted jsem uklizel trochu zahradu, jen jsem to zaslechl ve zpravach :)

Horší je to že Anička má 39,2 a vypadá to že pojedeme na pohotovost :aggressive:

:( tak opatrne, koukal jsem na zpravy co ty lidi zase delaj na silnicich, to je otresny :(

Hoj ve spolek

jj zase černej víkend, ale bylo dnes hezky co?

Tome: ten smrták se stal kilometr od toho mista kde jsme se dnes veselili směrem ke trati.Síla co?Dávám fotky do svého vlákna ;)

Počasí bylo vážně luxusní, že jsem musel být venku, hodil auto do pucu a teď se vrátil, takže jsem ani nestihl zprávy, co se dělo.. lidi blbnou, stačil mi jeden blázen, kterej mě předjel k horizontu, za kterej jsem absolutně neviděl ani já.

A Roman ma novy avatar :) Ta muzika je suprove resena, ja mel vzdy box v kufru, ale to zabira misto vzdy kdyz je to nejmin potreba....

Zdravím chlapi. Tak jsme dorazili ze Supergrilovačky u Romana a dlouho něco tak dobrýho, perfektní lidi co tam byli a prostředí jsme nezažili. Moc děkujeme Jeho rodině za pohoštění a příjemné prostředí. kol5:palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

jj byla to suprová session, všechy jsem rád poznal, jen to počasí mohlo bejt teplejc, foukalo jak blázen...

Rosťo docela provoz co, sakryš neděle večer zejtra volno a stejně lidí jako máku...

JJ.Milane. A někteří jezděj jak šílený. Tím nemysllím nás samože :smich:

čaute...

takže akcia sa vydarila?? ja som sa až teraz dostal domov...

Chtěl jsem nahrát pár foteček ale nejde mi to.Nevíte proč? Píše to že server je přetížený ;)

No právě pár bláznů tam bylo viz ten motorkář v riflích, šílenost, spotřeba 6.9 dle PP co ty?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.