Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já bus taky ne, ale řidičák by byl :-)

autobus som ešte zatiaľ nekúpil.... :plol:smich:

jeden taxík, druhý taxík a je to ;):palec2:

Mároš: asi zavolám Tvému vedoucimu... :smich:

som sám sebe vedúci, a končí baterka :D:smich:

EDIT: A TEN SPRAVNY SA OZVAL :D :D

Upraveno od wrccko

jeden taxík, druhý taxík a je to ;):palec2:

tak to by si sa asi nedoplatil... lol:p

• Autor

lidi nebudete někdo dělat koupelnu? potřebuju prodat nějaký věci za AKČNÍ CENY! ;)

Prosím Tě jeden den bude pršet a Ty z toho naděláš drama :smich:

Neviděl jsi včera zprávy právě Novy jak je sucho??

lidi nebudete někdo dělat koupelnu? potřebuju prodat nějaký věci za AKČNÍ CENY! ;)

Budeme doma řešit výměnu záchodů, ale ty asi nenabízíš?!

Mišo: na zprávy Novy moc nekoukám.Maximálně čt1

Já taky ne, kolega to měl puštěné, tak jsem to zaslechl.

No nic...jdu zase něco dělat i když se mě nechce...Robert to zná-čistota dat :aggressive:

Vorliku ja budem ale asi az tak za rok.

Už to tu je :p

A škodovka zdražuje a zdražuje :-)

• Autor

já nabízím všechno do koupelny... hajzlíky, vany, sprchy, baterie, obklady, teplou dlažbu atd. atd. atd :)

Jo ořežou auta jak můžou ale cena je stejná pořád. :aggressive:

Vorliku a vykupujes taky hajzliky? nejaky bych ti tam poslal :p

Docela bych mozna i pochopil, ze tam nebude rezerva, ale kompresorek a kdo chce, at si priplati, ale to, ze tam nedaji ani klic na dotazeni sroubu, tak to je mazec :smich: . A hever se taky hodi, clovek aby si ho koupil, kdyz si bude chtit prezout na zimaky nebo natrit trmeny :smich: . Za hever bych tipoval ze skodovka bude chtit urco vic jak litr :)

no ja v bmw nemam taky rezervu, hever, klic, nic, ale mam runflat gumy, ktrey jsou tvrdy jako drevenej spalek :) kdyz budu chtit prezout ze zimnich na letni, tak mam pry navstivit autorizovany servis bmw...tuuuudle :p

Njn, setri kazde kilo, ale ten klic, ten je prece dobry i na obranu proti spoluobcanum ne :smich: .. Ne vazne, ten klic je podle me zaklad ne? Co kdybych si chtel dat bezpecnostni sroub jine znacky, nez je origo z fabriky... musim si zajet pujcit klic do servisu ? :smich:

Poslední květnový týden začne mladoboleslavská automobilka vyrábět auta specifikovaná jako modelový rok 2010. Do všech škodovek přestane český výrobce dávat rezervní kolo; odstartuje také výroba rychlých Octavií RS a terénních scoutů s novou tváří s velkými čelními světly.

http://auto.idnes.cz/skodovky-od-cervna-be...27_automoto_fdv

škoda, chtěl jsem, ale osud rozhodnul jinak, ale zeptám se okolo

s tou rezervou je to napikačku, rozhodně bych bral dojezdovku, ale proč připlácet a zdražení metalíz je taky super krok, ikdyž na jiná auta jsou metly jesště dražší

Zase na druhou stranu - kolik % dnešních řidičů si umí vyměnit dejme tomu žárovku, pojistku nebo to kolo?? :help: ...v autoškole se to nenaučí a když jezdí s autem do servisu, tak k tomu nikdy nepříjdou, takže jim ta rezerva je stejně na prt. A ti, co ji dokážou ocenit si ju pořídí aji tak, tudíž já to zase nevidím jako velkej problém.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.