Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Príjemný víkend Rosťo... :palec2:

Mišo: chci tu samolepku umístit na zadní sklo jak je páty brzdovy světlo.

Kdysi jsem na uatě taky hrdě vozil OctaviaClub, ale dneska se na to dívám jinak a škodahome speciálně bych tam nedal, když vidím jak to tady majitelé vedou...

Nechci šířit poplašnou zprávu...ale slyšel jsem že to tady brzy krachne...co si o tom kluci myslite?

budeme si písať na nejakom chate :smich: :smich:

tak si vezmi zadarmo to asi nikto nechce robiť ked tak pozerám ;)

Upraveno od wrccko

Co myslíš Maroši zadarmo? O práci A/M myslím nejde a na doménu a hosting si tohle forum definitvně vydělá...

myslím tým vieš, aby tu musel mazať veci a nič z toho nemá ;) (alebo máš nejaké výhody?) ty si výnimka, pomaly už tu nevidím ani moderátora, všimol som si, že už aj Bobik odstúpil, tak uvidíme čo s tým bude

jasné, sú tu reklamy google a podobne, na tom sa dá pri toľkom počte osôb, ktoré sú tu denne zarobiť dobre na fungovanie :)

Jj, admin je tu teď max. jeden (davon) a moderátoři 2, někdy 3.

Výhody nemám žádné, dělám to z vlastní vůle, proto štve ten přístup olina, bere nás jak poslední zaměstnance, ale k tomu by nás musel platit...

Už mě taky napadlo se na to vykašlat, ale říkám si, že aspoň tady u nás můžu leccos udělat či upravit, což by byla škoda ztratit.

Moderátoři maji podle mě neomezenou schránku a nemaji omezené přílohy jako my normální smrtelníci...

asi tak, predsa mať aspoň nejakého moderátora :) , no uvidíme, nevyzerá to najlepšie :(

Se musí majitelé zamyslet a udělat krok, teď přešlapují a koukají do země...

MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM...

kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? a který den??? Já na 100%, Pá-So

ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek..

Upraveno od superfatty

Romane, samolepky připravené, třeba je budeš mít v pondělí už v kufru, nebo ti je dovezu osobně

MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM...

Určitě, u piva, co ty na to??

kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH?

ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek..

Myslím, že cena fora nebude taková, aby to někdo z nás jen tak kupoval...

A co se týká škodahome, měl jsem to v plánu, ale bude vůbec nějaký? Viz. mail od Vitta...

MIŠO: SOUHLASÍM.

Jsem si říkal, že bych se někdy z Pha otočil do Hradce, ale dělám do 17h a teď s těma zimákama se snažím moc nelítat, i když teď je venku 9 st., takže v klidu .-)

od Michala: nečtu spamy..lol

ještě že mám velkej koš..

Jarni Sraz Skodahome

zatim nei jasne jestli se nakonec uskutecni z duvodu odchodu hlavniho poradatele

mimo scenu Skodahome.

co je to za ptákovinu? pořadatel? vyberu vstupný a ostatní jde samo ne?

Upraveno od superfatty

Těžko říct. Nevím na kolik se domlouvají s majitelem kempu, jestli se to musí hlásit městské části, policii, atd.

Jardo: děkuju moc.Příští týden dáme někde kávu a probereme včerejší telefon.Těším se na samolepky.Díky.

jasně

Tak dnes se poznám s dalším členem z fora...s Luke288.Přišel mi totiž pro něj objednaný telefon a večer má ke mě přijet :palec2:

Romane a Jardo myslíte že to stihnete do štvrtka??

Žeby si mi Jardo poslal jednu veľkú striebornú na zadné okno po Romanovi... :)kol5

S Jardou se uvidím určitě přiští týden a když mi dá samolepky pro Vás tak je rád dovezu,Lubo.

Domluvte se s Jardou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.