Duben 21, 200916 r Rosťo vždycky není někdy je to i zábava.. a momentálně čučím docela vlevo.. buď z okna ven a nebo po slečně
Duben 21, 200916 r Záleží na jaké škole, nuda je jen na vejšce, na střední byla prdel nehorázná To je pravda, na střední byla nehorázná prdel a špičkový kluci.
Duben 21, 200916 r Tak gympl se nepočítá, to je pro šprťáky...já myslel normální střední pro typický týnejdžry
Duben 21, 200916 r Kluci ?Já chodil radši do třídy s 26 holkama Já byl v Pelhřimově na průmyslovce a holky jsme tam neměli. Ale vedle na ekonomce to jo....
Duben 21, 200916 r Tak gympl se nepočítá, to je pro šprťáky...já myslel normální střední pro typický týnejdžry lol ha ha ha zdravím vás
Duben 21, 200916 r Tak gympl se nepočítá, to je pro šprťáky...já myslel normální střední pro typický týnejdžry Jj, kdo byl línej nebo lempl, šel na nějakou průmku nebo zemědělku
Duben 21, 200916 r Se nám tu začíná nějak rozmáhat to slovo hajzle, se musím podívat co to v tom vašem kraji znamená .smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.