Duben 21, 200916 r slyšeli jste že škodovka od 05/09 nebude dávat rezervy ale nějaký sady na opravu kol? Aby bylo auto lehčí a byly lepší emise NO a já si tam tu sadu chtěl dát i s dřívějším MR
Duben 21, 200916 r I když Vorlí bych vlastně měl být spíše rád, že o mě ani zmínka.. klukům si to docela nandal.. ale nezapomeň.. STŘEDA tu sem já !!!
Duben 21, 200916 r Autor jak nandal?? co je ve středu?????? btw. teď si navíc za rezervu budeš muset připlatit!!! a to bez prdele!!! já teda osobně vozím v autě i rezervu i sadu na opravu... nevím ani co bych si počal, kdybych píchnul, páč rezervu mám 16" a kola 17" a u mě je bohužel rozdíl nejen v disku, ale i v rozměru pneu to bych měl jako dojezdovku...
Duben 21, 200916 r Jj. Někde jsem to slyšel Roberte. Ale cena zůstane stejná ne ?? o 2 tisícky menej či ako
Duben 21, 200916 r vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 ..
Duben 21, 200916 r vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 .. A co když nebudeš mít signál?
Duben 21, 200916 r Přesně tak, navíc argumenty výrobců, že dojde ke snížení spotřeby a emisí, jsou kraviny - dělají z nás akorát blbce. Ač jsem rezervu nikdy - ťuk, ťuk na dřevo - nepotřeboval, jsem rád že tam je.
Duben 21, 200916 r A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní
Duben 21, 200916 r Tak tak Lance. Spotřeba je si myslím nesmysl. Každý jezdí jinak a hodně málo lidí na spotřebu. Snad jen já... Ale rezervu nevyndám i kdyby jí zakázali.
Duben 21, 200916 r A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní Tak to mám u fabky, přišlo mi zbytečné kupovat další disk navíc. Ale u OII jsem dostal dvě sady kol.
Duben 22, 200916 r nazdar draci cim jste sundavali dolu ten napis octavia, nekde jse tusim cetl silonem z rybarskeho prutu, a pak technickej benzin?
Duben 22, 200916 r Autor můj nápis půjde taky dolů... zjistil jsem, že se má tendenci odlupovat... takže bude holá řiť! myslím, že to bude sexy! a asi to nechám sundat v servisu, příští středu tam jde Otesánek na přestavbu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.