Květen 2, 200916 r DEBAKEL DEBAKEL DEBAKEL, TRAPNE TRAPNE TRAPNE, NECH IDU HRAT DO D SKUPINY KU MONGOLOM. Každej den není posvícení Martin.
Květen 2, 200916 r Podvozek: v servisní knižce udaj 2UA.Co to známená? Si pěkně opiš všechna ta čísla z knížky do dekodéru a budeš vědět, není to žádná zkratka nic, prostě kód typu podvozku... RS je 2UC = Sportovní provedení
Květen 2, 200916 r Mě jde o to že jsme dnes stáli s Olafem metr od sebe a kluci tvrději že má OII je níž než jeho.Zajimá mě jestli to je jen pocit a nebo v čem je pravda? Ondra mi slíbil že se na to podívá až se vráti domu...zase někde griluje...hajzlik jeden
Květen 2, 200916 r Romčo 2UA je standartní podvozek. Jinak dekodér mám ve svém vlákně. Upraveno Květen 2, 200916 r od Rosťa19
Květen 2, 200916 r Kdybys řekl, že ho hcceš, dal bych Ti taky odkaz, takhle musím jít akorát spát :-)
Květen 2, 200916 r Měl jsem na to vsadit...poslední dobou mi to docala vycházi s tim tipováním...Mároš se asi šel z toho uspěchu vožrat... to určite ...ani som to nepozeral, radšej som vysával auto :smich: Nebo voběsit, si tady s Tomacatem tak notovali jak nás dají :smich: žiadne obesenie
Květen 3, 200916 r Budete mít hezky, chce to nějakej grilung na zahradě, za víkend jsem přegrilován, ale není to špatný
Květen 3, 200916 r Špenát je dobrej, jedl ho i pepek námořník a v těch nudlích je pouze jenom barvivo
Květen 3, 200916 r Já raději lososa a nebo pravej kaspickej kaviár v černé a nebo v červené barvě.Otec dělal dlouze na moři a nosil domu velké sklenice pravého kaviaru z Kaspického moře...hoši!!! Nic lepšího neexistuje.Chleba namáznout máslem a na něj centimetrovou vrstu kaviáru...to byli časy... Tady co se prodává kaviár tak to je uplně o ničem a nic společného to s kaviárem nemá...maximálně jedno a to jeho černou barvu...
Květen 3, 200916 r kaviár nežeru od dob komunismu co jsme byli s našima na dovolené v Abcházii, oblast Picunda, tak byl kuuwa ke všemu já se ho přejedl a mám z toho dodnes noční můry Upraveno Květen 3, 200916 r od Miles
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.