raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tmě se to líbí ale pro lepší představu to chce fotku celyho boku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Fotku celého boku mužu udělat zitra.Ted to bylo foceno před půl hodinou v garáži díky hecování od Rostika a Mároše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Myslíš takhle Kibi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kibi: děkuju za upřimnost chlape! Mě zase nesedi nad tim světlem jasný Romčo, každýmu se líbí něco jinýho - auto to nehýzdí, ale já bych jí tam nedal...asi tak Jak jí má Standis, tak se to zas líbí mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 V 8:45 z Čerňáku. Tak jak chceš. Chci tam bejt dřív a naveer domu. oni idú tiež na otočku, zatial som dohodnutý s Krozom ...snáď bude dobré počasie oproti tomu čo teraz vidím z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jasný Romčo, každýmu se líbí něco jinýho - auto to nehýzdí, ale já bych jí tam nedal...asi tak Jak jí má Standis, tak se to zas líbí mne to jsem rád, ale už jsem jí sundal, asi tam budu dávat s tím hezčím písmem, tu co má Rosťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Rosťa: jo přesně takhle je to dle mýho gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já měl nad světlem klubovou a byla pěkná, ale teď už mám jen na zadním sklem a ještě chci dát jedmu odlišnou na přední spojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobrou noc a díky všem za názory ohledně "myho boku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak já taky du chrnět. Dobrou a zejtra v Doksech zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobrou noc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Krásné dobré ránko.Tak kdo nakonec jel do těch Doks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Krásne slnečné ránečko hošánci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Pekné dobré ránko pánové... aj keď to moje je trošku neskôr ako to vaše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Lubino: ránko prej dyť já jdu pomale chrápat a ty ránko.. to jses za toho slunečného dne vyspal? Musím udělat prácu do politologie, pěkně debilní téma: Čím, nebo jak byste zlepšili politické klima v ČR (SR). A ještě příšnější jsou jeho podmínky kdyby to bylo jen tak, tak ěnjaký blábol vytvořím, ale Jinak zdravím všetkych Dopíjím a možná si dám další, v tom vedru nějak sednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Čau dádo, že sa tu aj ukážeš... Tu nebolo až tak slnečno a zatiahnuté rolety to istia... išiel som spať o siedmej a vstával o pol tretej takže s tým ránkom to bolo trochu prehnané... Nech tú prácu rýchlo napíše, s politológiou ti ja moc neporadím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No já už přemejšlím celkem usilovně vlastně 3dny co tam napíšu Každopádně já dom dojem nějak po 6té no.. a na Zámečku se děly věci No uvidíš fotky jak kluci dojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Treba si to najskôr poriadne premyslieť... No to som zvedavý na tie foto, snížek už má hotové video zo škodahome??? Idem off, taxík zase volá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Zdar chlapi. Tak dneska akcička v Doksech u Mácháče a špica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Dobrý večer chlapi! Tak já dnes jako druhý vikend za sebou vytáhnul s mladym kolo a taky to nemělo chybu.Dali jsme si 35 kiláčku a bylo to super. Prdel mě ale boli jako kdyby mě do ní kopal někdo krumpáčem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 veď som to počul že športuješ, ešte sme boli v Prahe keď Ti Ondra volal, ale ja som nakoniec tú Hospodu u rychty či ako sa to volá našiel na fore cez EDGE(myslím), ale mali zájazd tak sme neochutnali ich kuchyňu, škoda no, možno nabudúce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Jojo...Ondra mi volal když jsem do sebe soukal G12 a mladej kofolu.Ty woe...mě se pak těžko jelo a hlavně se mi nechtělo Ale nakonec jsme byli se svým výkonem spokojení oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Zdar chlapi Ty Romarioo, není náhodou ta chladící směs jedovatá? Proč jsi si nedal radši pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Vždyt to bylo pivko!!! a zajelo do mě brutálním zpusobem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Sranda Jinak na kole chutná nejlépe, respektive v létě. Já vlastně piji pivo jen v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.