Červen 1, 200916 r PS: A zelenou se nemyslí peprmintka báby Jiráskové, aby si někdo nemyslel šalát? :D
Červen 1, 200916 r Jirko já myslím tu ze skla, jak jsme ti s Tomem ukazovali tu fintu a tys to nějak dle mě ne a ne pochopit ale můžem dát i po peprmintce, já ji můžu
Červen 3, 200916 r Rosto: to byl speciální pozdrav pro jednoho pána s FSi motorem (aby měl radost) S Tebou se pozdravím normálně...co včera ten pitbull v autě? Ani jsem si ho včera nevšiml!
Červen 3, 200916 r Jo v pohodě. Prej je cvičenej a byl schovanej na podlaze. Takhle už někomu ukous dva prsty čeče.
Červen 3, 200916 r No to víš, jak se provalilo, že zdejší A/M sou v balíku, tak sem nikdo nechodí To jako kvůli těm 5 tisícům měsíčně se někdo vzteká??
Červen 3, 200916 r To jako kvůli těm 5 tisícům měsíčně se někdo vzteká?? Jako *** máš šestkrát tolik...nekecej! Mám tam svoje známy...
Červen 3, 200916 r Jako *** máš šestkrát tolik...nekecej! Mám tam svoje známy... No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví
Červen 3, 200916 r No tak si ten svůj příspěvek pěkně edituj a smaž to co jsi tam napsal, nemusí to všichni vědět, resp. řeknu to komu chci a nevyvěšuju to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.