Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jestli je to pravda, jakože ne, tak je to na zabití ten chlap. lol

V paneláku řezat na cirkulárce nebo štípat dřevo, to si nedokážu představit :smich:

Editováno: , autor: Lancelot
Vloženo

Dobre rano.

Kluci nevite kam musi Policie mirit laserovym radarem aby zmerila rychlost vozidla ?

Prece kdyz trefi sklo, tak paprsek projde a nevrati se (nezmeri me), z kapoty se zase odrazi jinam, tak ze by mirili na SPZ ?

Nevite nekdo jak to je ?

Vloženo

Dneska tu je nejak mrtvo :kuk:

Nevite nekdo neco blizsiho ohledne tech laserovych radaru ?

A zda se, ze je asi nemaji vodotesne, protoze jsem jel v desti kolem hlidky co merila a meli vytahlou jen trojnozku a radar schovany v aute

Vloženo

Ahoj chlapci, som tu uz dlho nebol. Potrebujem pomoc. Zhanam nove ovladanie na podsvietenie palubovky bez ovladania vysky svetlometov. Takze to co je pre xenony. Neviete nahodou cislo tohto dielu. Alebo ak to niekto ma. Popripade vymenim za moje s ovladanim vysky svetlometov. Chcem to vymenit kvoli policajtom. Lebo nie vsetci su chapavi.

Vloženo

Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...