Červenec 21, 200916 r Autor hh... jsem tam i tady... proti Škodahome nic nemám! proto jsem si tu nechal svoje vlákno a na Škodahome neházím špínu!!! takže tak
Srpen 18, 200916 r Tak zkusit to můžem, ale já už se docela zabydlel v Hospodě no OC fóru. Zkusil bych to tady tou smajlíkovou pantonimou. : Upraveno Srpen 18, 200916 r od Lancelot
Srpen 18, 200916 r MYslíš? a hle, najednou 4lid.. a to sme tu jenom plácli.. jak je to v nových příspěvcích každý mrkne a někdo zůstane..? Hele a co bonus pro nově příchozí?
Srpen 18, 200916 r No sice jsou tady 4 lidi, ale nikdo nic nepíše No, bonus, ale jaký? Třeba BAN na den grátis. Navíc je tady strašně přehospodováno.
Srpen 18, 200916 r Je to tady! Jsem čekal, jak dlouho to bude trvat, ale to je v pořádku, je to jako bonus za návštěvu chatu, ale jen pro nově příchozí. Ne, dobré já mizím, o varování nestojím. Upraveno Srpen 18, 200916 r od Lancelot
Srpen 19, 200916 r wr: ty normálně neser, nebo jak jsi to tady pro O II dostal tak stejně rychle o to můžeš přijít
Září 24, 200915 r sewa chcem sa opytat nemecke forum skodvky ma jaky link cel by som kuknut naike ich auta pre inspiraciu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.