Duben 7, 200916 r Něco od OZ. Ještě neví přesně. Nebo kopie Barracud. To je široký pojem,daj fotku nech môžeme kritizovať
Duben 7, 200916 r Vegy sú dobré na zimu, sa mi na mich páči, že majú krytku cez šróby tak sa k nim dostane menej bordelu...
Duben 7, 200916 r To je široký pojem,daj fotku nech môžeme kritizovať Až něco najdu, tak do mého vlákna ať to Romčovi tady neplníme kecama.
Duben 7, 200916 r Chlapi: nic ve zlým ale poprosil jsem Vorlandéze aby to přehodil do CHATU.Děláte mě z toho pěknej mrdnik!
Duben 7, 200916 r Nazdar Tedy tím přesunutím jste mě pěkně zmátli, já si to tak pomalu pročítám a nejednou zjišťuji, že jsem zase tam kde jsem byl. Tohle mi teda nedělejte.
Duben 7, 200916 r Kdyby jenom trošku, zrovna jsem totiž v momentě, kdy to přesunul klikal na poslední novou stranu.
Duben 7, 200916 r Ale príde bratranec z írska a toho som už nevidel asi rok a pol a celá rodina sme k nim pozvaný... tak obleješ aj jeho
Duben 7, 200916 r tak obleješ aj jeho Tak ted jsem se tomu tlemim na celej barák!!! To se Ti povedlo fakt že jo!
Duben 7, 200916 r Chlapi: nic ve zlým ale poprosil jsem Vorlandéze aby to přehodil do CHATU.Děláte mě z toho pěknej mrdnik! OK to jsem taky myslel.
Duben 7, 200916 r Pekne sa to tým presunutím zamiešaloo... ten kto tu nebol bude mať z toho mierny chaos, nebude vedieť čo k čomu patríí...
Duben 7, 200916 r Aha, byl jsem trosku zmatenej, tak ja v nedeli hodim do batuzku burtika a prijedu si ho k vam ohrat
Duben 7, 200916 r Snad jo, musim se vybicovat a ucit se pres tyden, abych mel vikend volnejsi, pristi tyden mam dva predterminy a docela masakralni
Duben 7, 200916 r Tak udělej maximum proto aby Ti to vyšlo a ne že mě ppak napíšeš v neděli že ne.Jasná zpráva?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.