Nikita1 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Na Zenithy? Vegy sú pekné aj ja som nad nimi uvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To by byla bomba! Fakt bych byl moc štastný.Ukázal bych Ti Hradec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Něco od OZ. Ještě neví přesně. Nebo kopie Barracud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tam som bol naposledy tak pred 15timi rokmi, ešte zo strednej tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Něco od OZ. Ještě neví přesně. Nebo kopie Barracud. To je široký pojem,daj fotku nech môžeme kritizovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Vegy sú dobré na zimu, sa mi na mich páči, že majú krytku cez šróby tak sa k nim dostane menej bordelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To je široký pojem,daj fotku nech môžeme kritizovať Až něco najdu, tak do mého vlákna ať to Romčovi tady neplníme kecama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Chlapi: nic ve zlým ale poprosil jsem Vorlandéze aby to přehodil do CHATU.Děláte mě z toho pěknej mrdnik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Nazdar Tedy tím přesunutím jste mě pěkně zmátli, já si to tak pomalu pročítám a nejednou zjišťuji, že jsem zase tam kde jsem byl. Tohle mi teda nedělejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Lancelot: řikali jsme si to s Vorlajzem že asi z toho budete trošku zmatení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Kdyby jenom trošku, zrovna jsem totiž v momentě, kdy to přesunul klikal na poslední novou stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ale príde bratranec z írska a toho som už nevidel asi rok a pol a celá rodina sme k nim pozvaný... tak obleješ aj jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 tak obleješ aj jeho Tak ted jsem se tomu tlemim na celej barák!!! To se Ti povedlo fakt že jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Chlapi: nic ve zlým ale poprosil jsem Vorlandéze aby to přehodil do CHATU.Děláte mě z toho pěknej mrdnik! OK to jsem taky myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tome: čáu! Přijed kdykoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 a vy zas nám v chate lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Mároš: máš hotovy ukoly??? Nemáš???!!! Tak upaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj. To bylo na me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Pekne sa to tým presunutím zamiešaloo... ten kto tu nebol bude mať z toho mierny chaos, nebude vedieť čo k čomu patríí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Lubo: fakt že jo! Totální chaos v dopravě!!!!!! Tome: ano.To bylo na Tebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Aha, byl jsem trosku zmatenej, tak ja v nedeli hodim do batuzku burtika a prijedu si ho k vam ohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tome: nic si neber a přijed.Vážně.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tome: nic si neber a přijed.Vážně.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Snad jo, musim se vybicovat a ucit se pres tyden, abych mel vikend volnejsi, pristi tyden mam dva predterminy a docela masakralni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Tak udělej maximum proto aby Ti to vyšlo a ne že mě ppak napíšeš v neděli že ne.Jasná zpráva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.