Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Myslím to bohužel vážně.Já jsem to ubrzdil,ženská co jela za mnou taky ale chlap to do nás narval...nejdřiv do té žensky s Passatem a ona do mě.Rána jako svině!!! Vylezu z auta napumpovanej jako hovado a zezadu nic! Popraskaný lak na RS nárazniku.Ty dvě auta za mnou na tom byli hůř.Fabka měla půlku kapoty v píči.U mě škoda cca 5 tisic protože bude se střikat celej nárazník :aggressive: Kdybych já debil tam měl kouli tak se nestane nic.Prostě pech jako prase!

To mě mrzí Romane :(, snad to budeš mít brzy zas v rychtiku! Mně se stalo jednou něco podobnýho.. taky to Fabia neubrzdila a šleh do mě.. celkem pecka, ale u mě to naštestí schytal "jen" nárazník s lištou a snad i parkáče se měnily, ale Fabka měla zbořenej celej čumák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bagy se tuším aktivujou až od určité rychlosti...u stojícího vozidla to nemá význam.

EDIT: Navíc na vystřelení bagu musíš mít určitý zpomalení, který překoná sílu pružiny v "jednotce" a tím se to celý aktivuje, což při nárazu zezadu není.

Editováno: , autor: SKAJA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...