vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no ještě abys měl, to bych tě musel zbít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 hele kluci, pekna reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 to jsou laufy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 to jsou spise ,,parkovaci senzory " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 byla to 1.8 20 V to atmoška ne? 92 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jdu se holit.Vorlandéz dnes rejpe...asi zitra bude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 bože... aby jste se nepo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já byl ráno na velky...to nehrozi fotbalisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tys ráno blil??? fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Kluci: držte mě!!! Držte mě!!! nebo mu rozhodím sandál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 aby sis nerozhodil zažívání Romčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ty woe...tak já mám naprcany auto a ne z vlastní viny a ten fotbalista Vorlanéz si bude ze mě dělat kozy...no chápete to lidi? Neni to na tečku???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 spis na celicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Spravila by to jedna facka jak od Macka Editováno: 8. Duben 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já se těším na fotbálek...kluci...tam si to s Vorlandézem rozdáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak Romčo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nene...ve fotbálku-face to face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Co říkáte na tohle? Volební bilboard ODS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 že je to smutny...hodně smutny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslím to bohužel vážně.Já jsem to ubrzdil,ženská co jela za mnou taky ale chlap to do nás narval...nejdřiv do té žensky s Passatem a ona do mě.Rána jako svině!!! Vylezu z auta napumpovanej jako hovado a zezadu nic! Popraskaný lak na RS nárazniku.Ty dvě auta za mnou na tom byli hůř.Fabka měla půlku kapoty v píči.U mě škoda cca 5 tisic protože bude se střikat celej nárazník Kdybych já debil tam měl kouli tak se nestane nic.Prostě pech jako prase! To mě mrzí Romane , snad to budeš mít brzy zas v rychtiku! Mně se stalo jednou něco podobnýho.. taky to Fabia neubrzdila a šleh do mě.. celkem pecka, ale u mě to naštestí schytal "jen" nárazník s lištou a snad i parkáče se měnily, ale Fabka měla zbořenej celej čumák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Rostiku ahoj . Fakt nestiham. Akurat dopíjam flasu Jacka Danielsa so svojim svokrom (tchánem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Co říkáte na tohle? Volební bilboard ODS... Hnus fialovej velebnosti...čím dál víc mě mrzí, že sem to prase tenkrát nepřejel, když mi vlezl před auto...za těch pár let by to stálo a třeba by se mi národ složil na pomník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Viktore: přesně tak.Ta Fabia byla dost hnutá a docela se divím že ji nevylitnul airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Bagy se tuším aktivujou až od určité rychlosti...u stojícího vozidla to nemá význam. EDIT: Navíc na vystřelení bagu musíš mít určitý zpomalení, který překoná sílu pružiny v "jednotce" a tím se to celý aktivuje, což při nárazu zezadu není. Editováno: 8. Duben 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.