Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ses dal v poslední době nějak na pravopis koukám...nesbalils náhodou nějakou učitelku ze základky??

...jinak s těma bejkama to máš jak se samicema, taky zní blbě pět samíííc lol

• Autor

ale ne... taky občas udělám chibu... ale tohle fakt byje do očý!!! lol:smich:

No ale je pravda, že někdy může mít taková nevinná chybička fatální následky...ostatně my si to zažili relativně nedávno, žejo. Jak tenkrát při tom czechteku psal policejní ředitel SMSku paroubkovi "Sjizdej se tu technari, co mam delat" a tlusťoch mu na to odpověděl "Nech je bit" ...samozřejmě myslel "být", ale fízl se toho hned chytl a mlátil to hlava nehlava :smich:

ne Pavel má novou přítelkyni chodí do deváté třídy na ZŠ a moc si jí pochvaluje.. jak jí stačí ke štěstí bombóny a Pavel se aspoň přiučí něco češtině.. lol

SKAJA lol lol lol lol lol lol

• Autor

ale fakt už jí bylo patnáct... na tom dortu chyběla jenom jedna svíčka... :smich:

Čech nejsem ...to máš pravdu ale píšu líp než Ty lol

• Autor

a na to si přišel jak ty šašliku... lol

Vorlandézo fotbalisto : Ty by ses v cizi zemi ani neusral lol a já na rozdíl od tebe nechodíl ani na českou základní školu a šel rovnou na učnák a pak na průmyslovku.Jasny? :) Tak asi takhle.

Kluci: nevyhlásime našeho ušatého Pavlíčka největším rejpalem fora? :smich::)kol5

nejvetsi rejplame fora, blbnes to by byla voda na lopatky neho mlynskeho kola, vitr do jeho plachet. nasrat nic takovyho

Olfiku: Já mám Vorlandéze na háku...mě rozhodí jen inteligent :smich: když mu to dělá dobře tak at rejpe ne? Třeba má komplex.Co Pájinku?

Ser na ně Pájo, chtěj Tě jenom vyprovokovat...já jsem Tvůj kol5

• Autor

díky Skajo... kol5-_-

Olafe a Romariooo... ja na vás... ---> :ble

lol

dneska rano jsem prisel k autu a ty kurvy me vykradli .... papiry od auta, ridicak, radio ... vsecko v prpdeli ... zabit je !!!!!!!!!! Pristi tyden odjedu uz v novem, tak jsem zvedav co me ceka s nim :///

Ondřej Miler: Ty necháváš papíry a řidičák v autě?? ...to je celkem sebevražda :kuk:

SKAJA: Jo jsem kreten. ted uz to vim...

Nejhorší je to lítání, než člověk všechno vyřídí...někdy to je v pohodě, někdy člověk na úřadě narazí na vola a stráví tam půl dne :feve:

Ty woe mě tenkrát vykradli mojí stodvácu a taky jsem to tam nechal. Ještě že jsem to včas nahlásil, protože na moje lejstra už někdo pučoval auto v půjčovně. :feve:

Ahoj kluci.Vykrádačka to je otřes a taky v autě nic nenechávám.Maximálně zelenou kartu a homologaci od folii.

Já už teď taky ne. Ani petláhev. ;)

• Autor

Romčo, mrkni na ten Grafiteho gól... to se ti bude líbit!!! :palec2:

Jdu na to.Dík.

• Autor

a pak se mrkni, jak jsem si krásně vyčistil výfuk!!! lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.