SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ses dal v poslední době nějak na pravopis koukám...nesbalils náhodou nějakou učitelku ze základky?? ...jinak s těma bejkama to máš jak se samicema, taky zní blbě pět samíííc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ale ne... taky občas udělám chibu... ale tohle fakt byje do očý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No ale je pravda, že někdy může mít taková nevinná chybička fatální následky...ostatně my si to zažili relativně nedávno, žejo. Jak tenkrát při tom czechteku psal policejní ředitel SMSku paroubkovi "Sjizdej se tu technari, co mam delat" a tlusťoch mu na to odpověděl "Nech je bit" ...samozřejmě myslel "být", ale fízl se toho hned chytl a mlátil to hlava nehlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ne Pavel má novou přítelkyni chodí do deváté třídy na ZŠ a moc si jí pochvaluje.. jak jí stačí ke štěstí bombóny a Pavel se aspoň přiučí něco češtině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 SKAJA lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ale fakt už jí bylo patnáct... na tom dortu chyběla jenom jedna svíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Čech nejsem ...to máš pravdu ale píšu líp než Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 a na to si přišel jak ty šašliku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=16773-goool.htm tady je ten Grafiteho goooooool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vorlandézo fotbalisto : Ty by ses v cizi zemi ani neusral a já na rozdíl od tebe nechodíl ani na českou základní školu a šel rovnou na učnák a pak na průmyslovku.Jasny? Tak asi takhle. Kluci: nevyhlásime našeho ušatého Pavlíčka největším rejpalem fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 nejvetsi rejplame fora, blbnes to by byla voda na lopatky neho mlynskeho kola, vitr do jeho plachet. nasrat nic takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Olfiku: Já mám Vorlandéze na háku...mě rozhodí jen inteligent když mu to dělá dobře tak at rejpe ne? Třeba má komplex.Co Pájinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ser na ně Pájo, chtěj Tě jenom vyprovokovat...já jsem Tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 díky Skajo... Olafe a Romariooo... ja na vás... ---> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=16773-goool.htmtady je ten Grafiteho goooooool No tak to je vychutnávka celý obrany včetně gólmana. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 dneska rano jsem prisel k autu a ty kurvy me vykradli .... papiry od auta, ridicak, radio ... vsecko v prpdeli ... zabit je !!!!!!!!!! Pristi tyden odjedu uz v novem, tak jsem zvedav co me ceka s nim :/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ondřej Miler: Ty necháváš papíry a řidičák v autě?? ...to je celkem sebevražda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 SKAJA: Jo jsem kreten. ted uz to vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Nejhorší je to lítání, než člověk všechno vyřídí...někdy to je v pohodě, někdy člověk na úřadě narazí na vola a stráví tam půl dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty woe mě tenkrát vykradli mojí stodvácu a taky jsem to tam nechal. Ještě že jsem to včas nahlásil, protože na moje lejstra už někdo pučoval auto v půjčovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj kluci.Vykrádačka to je otřes a taky v autě nic nenechávám.Maximálně zelenou kartu a homologaci od folii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já už teď taky ne. Ani petláhev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Romčo, mrkni na ten Grafiteho gól... to se ti bude líbit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jdu na to.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 a pak se mrkni, jak jsem si krásně vyčistil výfuk!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.