Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No nic du chrnět,zejtra bude náročnej den. lol Zdarec chlapi.

Dobrou a zejtra čus...

Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? ;)

No, rekl bych ze ridici (="dispeceri" - Zitny promin ;)) jsou na tom daleko hur.. U nas je to narocny hlavne kdyz se neco pos..e. :)

A ja uz taky jdu spat!!

Dobrou noc pánové a zitra se nezapomente oholit :p

Dobrou chlapi

pekne snicky o nalestenych faceliftovych aziatkach kol5lol

No krasne byly ty sny lol

Dobre rano a vsem co jedou k Romcovi preju krasne pocasi, dobrou chut a dobre traveni :)

Dobré ránko i tobě P.T.. Moc děkujeme. :kol-35:

bry ranko, uz se tesite? :)

Jasně Tome. Dorazíš ??

Dobré ránko kluci.Počasi vypadá že bude ukázkové :palec2:

Čau Romane. Jj, ale odpolko má bejt polojasno. Snad se netrefili. lol

Doraziiim a uz se tesiiiiim ;)

To mi nepiš ani ze srandy! ;) Hele...pražáci pojedou po D11 a nebudou zajíždět ani do města a pojedou jakoby po obchvatu k Hypernově...naproti je Hasičské středisko...jedete na kruhák a doprava na Náchod...cca 4km

Ta D11 je protažená až k vám Romane ? Nebo jen ke kruháči.

Právě že ta D11 končí cca 4km před H.K ale vypadá to nadějně a snad během roků a půl bude až k městu.

Jj.To vím,Tam jsem sjíždí na Čeperku ne ? Takže dál to ještě neprotáhli.

Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ.

Jdu do mesta na kafe :) Mejte se tu vsichni krasne!

P.T v Bulharsku nemaji dobrou kávu...dej si raději čaj! :)

Jasně že ti to Valentine neveme. Oni mají cejchovanej tachometr a po cca 15 sekundách jízdy za autem jim začíná měřit a nahrávat tvojí rychlost :aggressive:

Jdu do mesta na kafe :) Mejte se tu vsichni krasne!

Taky P.T. Pěkný den a Velikonoce. :palec2:

P.T v Bulharsku nemaji dobrou kávu...dej si raději čaj! :)

Taky nejdu na obyc kavu, ale Starbucks :D

Teda vlastne nejdu, zbytek kolegu to vzdal a mne se samotnemu nechce...

Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ.

obě mají tmavé fólie, červená má černá zrcátka, u modré je bohužel už přelakovali

Minulý rok mě vzali zrovna ti s tou modrou Octou - a zrovna když jsem jel ze Zaječí ze sklípku :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.