Duben 11, 200916 r Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? No, rekl bych ze ridici (="dispeceri" - Zitny promin ) jsou na tom daleko hur.. U nas je to narocny hlavne kdyz se neco pos..e. A ja uz taky jdu spat!!
Duben 12, 200916 r No krasne byly ty sny Dobre rano a vsem co jedou k Romcovi preju krasne pocasi, dobrou chut a dobre traveni
Duben 12, 200916 r To mi nepiš ani ze srandy! Hele...pražáci pojedou po D11 a nebudou zajíždět ani do města a pojedou jakoby po obchvatu k Hypernově...naproti je Hasičské středisko...jedete na kruhák a doprava na Náchod...cca 4km
Duben 12, 200916 r Právě že ta D11 končí cca 4km před H.K ale vypadá to nadějně a snad během roků a půl bude až k městu.
Duben 12, 200916 r Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ.
Duben 12, 200916 r Jasně že ti to Valentine neveme. Oni mají cejchovanej tachometr a po cca 15 sekundách jízdy za autem jim začíná měřit a nahrávat tvojí rychlost
Duben 12, 200916 r Jdu do mesta na kafe Mejte se tu vsichni krasne! Taky P.T. Pěkný den a Velikonoce.
Duben 12, 200916 r P.T v Bulharsku nemaji dobrou kávu...dej si raději čaj! Taky nejdu na obyc kavu, ale Starbucks Teda vlastne nejdu, zbytek kolegu to vzdal a mne se samotnemu nechce...
Duben 12, 200916 r Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ. obě mají tmavé fólie, červená má černá zrcátka, u modré je bohužel už přelakovali
Duben 12, 200916 r Minulý rok mě vzali zrovna ti s tou modrou Octou - a zrovna když jsem jel ze Zaječí ze sklípku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.