Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No nic du chrnět,zejtra bude náročnej den. Zdarec chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobrou a zejtra čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ty woe,to jsem nikdy nechápal tyhle lidi. Takový psycho zatížení pilota asinení zádná prdel co? No, rekl bych ze ridici (="dispeceri" - Zitny promin ) jsou na tom daleko hur.. U nas je to narocny hlavne kdyz se neco pos..e. A ja uz taky jdu spat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobrou noc pánové a zitra se nezapomente oholit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dobrou chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 pekne snicky o nalestenych faceliftovych aziatkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No krasne byly ty sny Dobre rano a vsem co jedou k Romcovi preju krasne pocasi, dobrou chut a dobre traveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobré ránko i tobě P.T.. Moc děkujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 bry ranko, uz se tesite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jasně Tome. Dorazíš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobré ránko kluci.Počasi vypadá že bude ukázkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Čau Romane. Jj, ale odpolko má bejt polojasno. Snad se netrefili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Doraziiim a uz se tesiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 To mi nepiš ani ze srandy! Hele...pražáci pojedou po D11 a nebudou zajíždět ani do města a pojedou jakoby po obchvatu k Hypernově...naproti je Hasičské středisko...jedete na kruhák a doprava na Náchod...cca 4km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ta D11 je protažená až k vám Romane ? Nebo jen ke kruháči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Právě že ta D11 končí cca 4km před H.K ale vypadá to nadějně a snad během roků a půl bude až k městu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jj.To vím,Tam jsem sjíždí na Čeperku ne ? Takže dál to ještě neprotáhli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jdu do mesta na kafe Mejte se tu vsichni krasne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 P.T v Bulharsku nemaji dobrou kávu...dej si raději čaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jasně že ti to Valentine neveme. Oni mají cejchovanej tachometr a po cca 15 sekundách jízdy za autem jim začíná měřit a nahrávat tvojí rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jdu do mesta na kafe Mejte se tu vsichni krasne! Taky P.T. Pěkný den a Velikonoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 P.T v Bulharsku nemaji dobrou kávu...dej si raději čaj! Taky nejdu na obyc kavu, ale Starbucks Teda vlastne nejdu, zbytek kolegu to vzdal a mne se samotnemu nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ty co jedou ke mě do Hradce Králové tak pozor na civilní Octávie v červené a modré barvě bez viditelných znaků PČR.Vevnitř maji poměrové měření a na něj mě nereaguje Valentine ani laser...Ty auta jsou perfektně naleštěny (jako první znak) a pak rádí provokuji...takhle jsem s níma jel dvakrát po sobě při výjezdu z H.K směr na starou silnici na Prahu přes Svobodné Dvory...Jeli vyloženě nalepeny na mě a zkoušeli co vydržím ale naštěsti ty kluky z dopravky znám takže jsem byl hodně dlouho před jejich praktikama obeznámen...TAKŽE BACHA VE MĚSTĚ. obě mají tmavé fólie, červená má černá zrcátka, u modré je bohužel už přelakovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Minulý rok mě vzali zrovna ti s tou modrou Octou - a zrovna když jsem jel ze Zaječí ze sklípku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.