Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jardo: přesně tak...a jsou hodně nenápadny a je s níma těžka domluva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nazdar ahoj kucí Podle mně se tím ti chlapci i baví, ale zase pokud nestavějí za 140, tak je to myslím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak Míla s Rostikem už jsou tady.Kde jsou ostatní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) za chvilku jsem tam taky u vas tak fouka? Editováno: 12. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Super pohodova akce, diky Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tome: já děkuju žes přijel.Ano,bylo to fajn a kluci před chvíli odjeli.Povedlo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 taky poděkování hostitelům, maso výborné, spousty příloh a příjemný den, měli jste s akcí spousty práce - děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak jsem nakonec v Bulharsku nezustal a uz se vezu z Nemecka autem domu A na mobilu hned kontroluju forum Takze na Velikonoce jsem doma A v utery bych mel do Hostivare dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jsem moc rád že se Ti to líbilo.Děkuju za pochvalu.Za chvilku dám fotečky do mého vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Romane co mladej? koukam ze mu to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tome: to byl boj ale nakonec bylo moc radosti v bytečku protože to opravdu perfektně otočili a zasloužili si výhru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ja to teda nesledoval, venoval jsem se navsteve a ted jsem uklizel trochu zahradu, jen jsem to zaslechl ve zpravach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Horší je to že Anička má 39,2 a vypadá to že pojedeme na pohotovost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 tak opatrne, koukal jsem na zpravy co ty lidi zase delaj na silnicich, to je otresny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Hoj ve spolek jj zase černej víkend, ale bylo dnes hezky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tome: ten smrták se stal kilometr od toho mista kde jsme se dnes veselili směrem ke trati.Síla co?Dávám fotky do svého vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Počasí bylo vážně luxusní, že jsem musel být venku, hodil auto do pucu a teď se vrátil, takže jsem ani nestihl zprávy, co se dělo.. lidi blbnou, stačil mi jeden blázen, kterej mě předjel k horizontu, za kterej jsem absolutně neviděl ani já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 A Roman ma novy avatar Ta muzika je suprove resena, ja mel vzdy box v kufru, ale to zabira misto vzdy kdyz je to nejmin potreba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Zdravím chlapi. Tak jsme dorazili ze Supergrilovačky u Romana a dlouho něco tak dobrýho, perfektní lidi co tam byli a prostředí jsme nezažili. Moc děkujeme Jeho rodině za pohoštění a příjemné prostředí. :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jj byla to suprová session, všechy jsem rád poznal, jen to počasí mohlo bejt teplejc, foukalo jak blázen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Rosťo docela provoz co, sakryš neděle večer zejtra volno a stejně lidí jako máku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 JJ.Milane. A někteří jezděj jak šílený. Tím nemysllím nás samože Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 čaute... takže akcia sa vydarila?? ja som sa až teraz dostal domov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Chtěl jsem nahrát pár foteček ale nejde mi to.Nevíte proč? Píše to že server je přetížený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No právě pár bláznů tam bylo viz ten motorkář v riflích, šílenost, spotřeba 6.9 dle PP co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.